Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4 Bowlingavond Accessoires en De Sims 4 Fitness Accessoires

De Sims 4 Bowlingavond en Fitness Accessoires komen volgende week naar de console

Niet een maar twee pakketten komen er volgende week dinsdag 12 maart 2019 naar de console. Zowel De Sims 4 Bowlingavond Accessoires als Fitness Accessoires, alle twee redelijk recente accessoirespakketten, worden die dag namelijk uitgebracht.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>