Verjaardagsfeest-evenement begonnen in De Sims Mobile

De Sims Mobile: Verjaardagsfeest-evenement

De Sims Mobile bestaat deze week wereldwijd gezien precies een jaar en dat betekent dat het tijd is voor een speciaal evenement: het Verjaardagsfeest-evenement. Het evenement is vergelijkbaar met voorgaande evenementen waarbij ook ditmaal verschillende missies voltooid moeten worden om een unieke karaokebar te ontgrendelen. Tijdens die missies en de tijdelijke evenementen kun je ballonnen verzamelen die je vervolgens uit kunt geven aan verrassingsboxen waarin ditmaal content zit uit allerlei voorgaande evenementen. De prijzen zijn weliswaar nog steeds willekeurig, al kan dit een handige manier zijn om die collecties te voltooien.

Mocht je alvast willen weten welke taken je bij de missies krijgt, kijk dan hier.

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *