St. Patrick’s Day-evenement begonnen in De Sims Mobile

St. Patrick's Day-evenement

Komende zondag is het St. Patrick’s Day en speciaal daarvoor komt De Sims Mobile ook weer met een evenement. Na het grotere verjaardagsevenement is dit weer een kleiner evenement waarbij je enkel verschillende missies hoeft te voltooien. De prijs? Een knuffel, een tuinkabouter en een shirt voor kinderen, allemaal toepasselijk in het groen. Je hebt een week de tijd om de eerste missie te voltooien waarna je precies vier dagen hebt om de rest te voltooien.

Mocht je willen weten welke missies er allemaal zijn zodat je je kunt voorbereiden, kijk dan hier.

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *