Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4

Vanavond Maxis Monthly met info over komende update

SimGuruLyndsay heeft zojuist aangekondigd dat de volgende Maxis Monthly morgen, dinsdag 9 april 2019, zal plaatsvinden. De livestream begint rond 20:00 uur Nederlandse tijd en duurt zoals gebruikelijk grofweg een ruim halfuur. Tegen die tijd kun je de livestream in deze post en op de homepage live volgen. Ook kun je direct op het Twitch-kanaal van De Sims terecht.

In deze Maxis Monthly krijgen we meer te horen over de update van later deze maand en wat we daarin mogen verwachten. April zal dus in tegenstelling tot maart in ieder geval iets van nieuwe (gratis) content brengen. Daarnaast zal er ook wat meer worden verteld over wat er de komende maanden gaat komen. Hoe en wat precies, dat zullen we morgen zien. Aankondigingen van pakketten hoeven we zoals bekend overigens niet te verwachten, maar wie weet komt men nog met een leuke verrassing morgen.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>