Accessoirespakket, game pack en uitbreidingspakket voor De Sims 4 in de komende zes maanden

Tijdens de Maxis Monthly gisteravond is duidelijk geworden dat we de komende zes maanden naast de gebruikelijke gratis updates precies één accessoirespakket, één game pack en één uitbreidingspakket gaan krijgen. Klinkt misschien als weinig, maar past in de trend die we het laatste jaar hebben gezien. Vergeet ook niet dat De Sims 4 Mijn Eerste Huisdier Accessoires het laatste accessoirespakket was dat tot nu toe is uitgebracht en de release daarvan is bijna dertien maanden geleden.

Alles is natuurlijk onder voorwaarde, want de reden dat bijvoorbeeld de kwartaal teasers zijn geschrapt was juist om wat flexibeler met de releases te kunnen zijn.

Dit alles is ook in een community blog samengevat. Veel nieuwe informatie staat daar niet in. De blog lijkt ook niet vertaald te gaan worden, dus voorlopig hier de Engelstalige variant.

What The Sims Team is Planning This Year

Hello, Simmers!

As you may have noticed, we like to try new things around here once in a while. It’s important to us to continue to surprise and delight you with updates we know you’ll love, themes you maybe haven’t seen yet, or ideas you never even expected. We also always strive to be as open with you as possible, sharing what we can, when we can.

There’s a lot happening over the next year in The Sims, including our 5th Anniversary for The Sims 4 and our 20th Anniversary for The Sims! So, in celebration of this milestone year, we want to try something new and let you know, far ahead, what types of experiences you can expect to see from The Sims 4.

I know you want to know, but I cannot share details about themes, features, content, or specific dates. I also don’t want to spoil everything, because it’s fun to be a little surprised. With that in mind, here’s the plan for new paid packs we are working on for The Sims 4 PC. Over the next six months, we’ll be bringing you a new expansion packgame pack, and stuff pack! We will also continue to release updates to the base game.

This list, as with anything in game development, is subject to change. We’ll continue to do our best to share changes as we make them. As we move forward, you’ll begin to see these new paid packs release on console closer to the dates they release for PC/Mac, though not at the same time.

Thank you for continuing to play The Sims and sharing your passion with us. We can’t overstate how much we appreciate each and every one of you.

Lyndsay Pearson

GM / The Sims

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *