De Sims 4 Wellnessdag komt volgende week naar de console

De Sims 4 op de PlayStation 4 en Xbox One krijgt volgende week, donderdag 18 april 2019, het volgende game pack: De Sims 4 Wellnessdag. Dit tweede game pack is inmiddels al wat jaren oud en richt zich niet onverwachts op wellness. Zo heb je yoga en mediatatie, beide gekoppeld aan de nieuwe wellnessvaardigheid, maar ook meer relaxte vormen van ontspanning zoals de nieuwe sauna (met eigen doodsoorzaak). Zie voor meer informatie ook onze review.

Let erop dat de release ditmaal dus op een donderdag valt. Zoals normaal zal de precieze releasetijd echter nog altijd rond 19:00 uur Nederlandse tijd liggen.

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *