Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4

De Sims komt met samenwerking met modehuis Moschino

Een opvallend persbericht is zojuist binnengekomen: De Sims kondigt namelijk een samenwerking aan met het Italiaanse modehuis Moschino. Vanaf 14 april zal er daardoor bij de modeketen een complete collectie geweid aan De Sims te kopen zijn. Zie ook de galerij hieronder voor een overzicht van alle concepten. Oordeel vooral zelf…

Voor Simmers die net zoals ik weinig om de mode geven betekent de samenwerking verder nog één in-game hoodie in alle De Sims spellen. Zie het persbericht hieronder voor de complete aankondiging.

De Sims gaat samenwerken methet Italiaanse modehuis Moschino

Moschino x DeSims Capsulecollectie is geïnspireerd op de populairelevenssimulatiegame en wordt uitgebracht tijdens de Moschino x De Sims Desert Party InIndio, Californië.

Schiphol-Rijk – 10 april, 2019 – Moschinoen Maxis™, een studio van Electronic Arts (NASDAQ: EA) kondigden vandaag aandat Jeremy Scott zijn jaarlijkse Palm Springs Desert Party met De Sims™ zal geven om delancering van zijn nieuwe capsulecollectie te vieren. Vanaf 14 april zal eencomplete collectie van confectiekleding en accessoires, geïnspireerd op depopulaire levenssimulatiegame, beschikbaar zijn in Moschino-boetieks wereldwijden online op www.moschino.com, inclusiefMoschino-artikelen met gepixelde ontwerpen en een beperkte oplage van achtMoschino x De Sims-artikelen.

Desamenwerking tussen De Simsen Moschino is fantastisch voor fans van beide labels, omdat het tweeindustrieleiders samenbrengt die bekendstaan om het benadrukken vanindividualiteit. De capsulecollectie bestaat uit iconische motieven uit De Simsdie een nieuw leven krijgen in de couturestukken van Moschino, zoals eenPlumbob-badpak, een Vrieskonijn-telefoonhoesje en een Uni-Lama T-shirt. Dezespeciale items weerspiegelen de vrijheid van zelfexpressie en creativiteit waarzowel het Moschino-label als DeSims franchise bekend om staan. Eén artikel uit de collectie,een Vrieskonijn-hoodie, is na afloop van het evenement beschikbaar binnen allehuidige titels van De Sims inclusief DeSims 4, De SimsMobile en De SimsFreePlay. Er volgen later dit jaar nog meer game-gerelateerdeaankondigingen.                                                                                           

“Ikvind het geweldig om een wereld vol individuele karakters te bedenken, teontwerpen en tot leven te brengen binnen de wereld van De Sims”, zeiJeremy Scott, Creative Director bij Moschino. “Dit concept weerspiegelt wat ik voor elke collectiebij Moschino mag doen als ik een fantasiewereld bedenk met spectaculaireverhaallijnen en personages.”

Metmaar liefst 20 jaar aan eindeloze mogelijkheden om met het leven te spelen,geeft De Sims spelersde mogelijkheid om zichzelf op een authentieke en meest betekenisvolle manierin de game uit te drukken. Aan de hand van de unieke avatar-Sims die zecreëren, besturen spelers alles van kapsels, huidskleur en outfits tot huizen,hobby’s en carrièredoelen in een levendige omgeving. In De Sims 4 hebben spelers demacht om karakters te creëren en te besturen in een virtuele wereld zonderregels. De Sims 4is verkrijgbaar via het PlayStation®4 computerentertainmentsysteem, de XboxOne, het entertainmentsysteem van Microsoft en op de pc via Origin™. Voorspelers onderweg zijn De SimsMobile en De SimsFreePlay beide gratis te spelen* op iOS- en Androidplatformen.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>