De Sims 4 Wellnessdag vanaf nu verkrijgbaar op de console

De Sims 4 Wellnessdag is uitgebracht op de PlayStation 4 en Xbox One. Waar dit pakket inmiddels al een aantal jaren beschikbaar is op de pc, kunnen nu ook console eigenaren aan de slag met dit game pack dat draait om wellness. Zoals gebruikelijk bij game packs kost De Sims 4 Wellnessdag 20 euro.

Zie ook de onderstaande community blog of onze review voor meer informatie over het pakket.

Vijf fantastiche redenen om van Wellnessdag te houden

Kies voor rust, kalmte en balans

Zelfzorgzaamheid. Of je er nu over hebt gehoord, als je persoonlijke levensstijl ziet of het maar een hoop gewauwel vindt, we kunnen niet ontkennen dat het deel uitmaakt van onze dagelijkse cultuur. Het kan een bubbelbad zijn, meditatie of een andere manier om voor jezelf te zorgen. En nu kun je jouw Sims daar ook bij betrekken. Je hoort het goed, het De Sims 4 Wellnessdag Game Pack is vanaf vandaag verkrijgbaar voor PlayStation 4 en Xbox One. Bereid je voor op massages, komkommerschijfjes en meer smoothies dan je Sims voor mogelijk zullen houden.

Check hieronder de vijf kenmerken van dit pack.

1. Je kunt je eigen spa bouwen.

Ben je een echte bouwer, dan heb je alle mogelijkheden om je eigen fantastische wellnesscentrum te bouwen. Alle modderbaden tegelijkertijd? Wat dacht je van een sauna met stoomcabine? Een kwelkamer met yogalessen voor je meest luie Sim? De macht ligt in jouw handen, Simmer. Moewhahahaha!

2. Sims kunnen een wellnessvaardigheid hebben.

Yoga, massages en mediteren verbeteren allemaal de wellnessvaardigheid van je Sim. Hoe beter de wellnessvaardigheid, hoe beter de yogaposes en het geven van fantastische massages. Sims kunnen zelfs nieuwe recepten maken met speciale voordelen!

3. Meditatie-meesters verdienen hogere krachten.

Heb je wel eens gemerkt dat Sims die mediteren wat… verhevener lijken? Zoals bovennatuurlijk verheven? Sims die hun wellnessvaardigheid optimaal ontwikkelen met meditatie kunnen zweven en uiteindelijk zelfs teleporteren. Echt, waarom kan dit niet in het daadwerkelijke leven zo zijn?

4. Modderbaden zijn hartstikke hip.

Ontspannend? Ja. Beetje vies? Absoluut. Als je Sim een ander soort ontspanning zoekt, probeer dan een modderbad of een badschuimbad. Liggen in de modder kan je Sim een zelfverzekerde gemoedstoestand geven, terwijl schuimbaden verschillende resultaten opleveren. Zo zorgt de rozentuingeur voor een flirterige bui en van het babyzachte badschuim word je blij. Andere schuimbaden kunnen negatieve gemoedstoestanden opleveren als je verdrietig of boos bent. Yep, de gemoedstoestandmagie ontwikkelt zich gewoon voor jouw ogen.

5. Je Sims kunnen O jaa! doen (of doodgaan!) in de sauna.

Natuurlijk is geen enkele spa compleet zonder een beetje hitte. In dit pack kun je meer in sauna’s dan alleen maar ontspannen. Als twee verliefde Sims alleen in de ruimte zijn, is er een speciale O jaa! die alleen beschikbaar is in de sauna. Maar er kleven ook nadelen aan de sauna, je Sim kan namelijk aan een noodlottig einde komen door overmatige stoom. Zit je te al puffen van al die warmte?

6. Bonus!

We zijn je meest stijlvolle Sims uiteraard ook niet vergeten, want die kunnen van een nieuwe collectie casual loungekleding en moeiteloze kapsels genieten. Bereid je voor om de show te stelen in deze modieuze outfits.

Muis- en toetsenbordupdates

Weet je wat ook chill is? Te weten dat je nu een muis en toetsenbord kunt gebruiken die door PlayStation 4 en Xbox One worden ondersteund! Hier volgen een aantal details:

  • De meeste USB-apparaten zullen werken
  • Muisgevoeligheid en het overschakelen naar linkshandig spelen vallen onder de instellingen van PlayStation 4 en Xbox One. Om de muisinstellingen van je console aan te passen, volg je onderstaande stappen (deze staan ook in de patchopmerkingen):
  • PlayStation 4, ga naar Instellingen> Apparaten > Muis
  • Xbox One, ga naar Instellingen> Kinect & Apparaten > Muis
  • Je hebt de controller nodig bij het ‘Druk op A/X om te beginnen’ scherm, maar zodra je in het hoofdmenu bent kun je de muis en het toetsenbord gebruiken.
  • Om een muis en toetsenbord te gebruiken, hoef je geen instellingen te veranderen. Druk gewoon op een willekeurige toets of klik op een muisknop om over te schakelen. Wil je weer terug? Druk dan een knop op de controller in.
  • Je kunt de camerasnelheid voor de muis aanpassen in het optiemenu.

Klaar om helemaal zen te worden en je favoriete hardware te gebruiken? De Sims 4 Wellnessdag is nu verkrijgbaar op Playstation 4 en Xbox One.

EA

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *