Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4

7 mei volgende Maxis Monthly

SimGuruFrost heeft de datum voor de volgende Maxis Monthly aangekondigd: dinsdag 7 mei 2019. Zoals gebruikelijk begint het rond 20:00 uur Nederlandse tijd en duurt het een half uur. Tegen die tijd zal de livestream hier live te volgen zijn.

Daarnaast is er vermeld dat we tijdens deze Maxis Monthly geen teaser van nieuwe content hoeven te verwachten. In plaats daarvan zal er een Ask Me Anything-sessie met SimGuruLyndsay en SimGuruDuke zijn. Vragen kunnen op Twitter verstuurd worden met de hashtag #AskDukeAMA.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>