Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims Mobile

SimGuruVix nieuwe community manager De Sims Mobile

Met het vertrek van SimGuruFrost naar De Sims 4 is de vacature van community manager bij De Sims Mobile open komen te liggen. Een opvolger is inmiddels gevonden: SimGuruVix.

Ondanks dat velen haar waarschijnlijk niet zullen kennen is SimGuruVix absoluut geen onbekende binnen de mobiele sector. Ze is namelijk al ruim twee jaar community manager van De Sims FreePlay en blijft ook daar actief. Met de hele reorganisatie van De Sims Mobile naar het team van Firemonkeys is het niet onlogisch dat ook deze rollen nu gecombineerd gaan worden.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>