De Sims 4 StrangerVille komt volgende week naar de console

De Sims 4 StrangerVille

Vandaag is aangekondigd dat De Sims 4 StrangerVille het volgende pakket is dat op de PlayStation 4 en Xbox One zal verschijnen. Lang hoeven we niet op de release te wachten ditmaal: volgende week dinsdag 14 mei komt het game pack namelijk al uit.

De Sims 4 StrangerVille is op het moment van schrijven het nieuwste game pack en tevens de nieuwste uitbreiding die op de pc is verschenen. In het game pack is het jouw taak het mysterie van StrangerVille op te lossen. In tegenstelling tot andere game packs draait het hier veel meer om het verhaal en het zelf uitzoeken hoe en wat – iets dat de eerste keer een kleine vijf uur duurt. In onze review gaan we zo goed als zonder spoilers in op het game pack en kom je erachter of het wat voor je is.

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *