Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4 StrangerVille

De Sims 4 StrangerVille komt volgende week naar de console

Vandaag is aangekondigd dat De Sims 4 StrangerVille het volgende pakket is dat op de PlayStation 4 en Xbox One zal verschijnen. Lang hoeven we niet op de release te wachten ditmaal: volgende week dinsdag 14 mei komt het game pack namelijk al uit.

De Sims 4 StrangerVille is op het moment van schrijven het nieuwste game pack en tevens de nieuwste uitbreiding die op de pc is verschenen. In het game pack is het jouw taak het mysterie van StrangerVille op te lossen. In tegenstelling tot andere game packs draait het hier veel meer om het verhaal en het zelf uitzoeken hoe en wat – iets dat de eerste keer een kleine vijf uur duurt. In onze review gaan we zo goed als zonder spoilers in op het game pack en kom je erachter of het wat voor je is.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>