De Sims 4 StrangerVille vanaf nu verkrijgbaar op de console

De Sims 4 StrangerVille

De Sims 4 StrangerVille is zojuist uitgebracht op de PlayStation 4 en Xbox One. In dit game pack is het jouw taak het mysterie rondom StrangerVille op te lossen. In StrangerVille, een klein stadje in de woestijn, gebeuren namelijk vreemde dingen; Sims gedragen zich raar en er verschijnen ineens overal vreemde planten. Wat is de oorzaak hiervan en – nog belangrijker – hoe los je dit nou op?

Zoals gebruikelijk bij game packs kost ook De Sims 4 StrangerVille 20 euro. Zie het onderstaande blogbericht of onze review voor meer informatie over het pakket. Beiden zijn zo goed als spoilervrij, al is het natuurlijk het leukste om echt alles zelf uit te vinden als je er toch al zeker van bent dat je het gaat aanschaffen.

De Sims 4 StrangerVille is nu verkrijgbaar op console

Trek je stoute cowboyschoenen aan, Simmers! Er is een diep en duister geheim op komst en alleen jouw Sims kunnen het mysterie ontrafelen in De Sims™4 StrangerVille !* En het beste van al, alle zonderlinge gebeurtenissen zijn nu te beleven op PlayStation®4 en Xbox One.

Wat is StrangerVille nou toch precies?

Welkom bij StrangerVille, een woestijnstadje vol mysterie waar de dorpelingen zich om onduidelijke redenen erg vreemd gedragen. Het is een plek waar een raadselachtig geheim verborgen ligt. Een geheim dat jouw Sim kan onthullen! Is er een samenzwering? Zal een ogenschijnlijk vreemde kracht bezit nemen van je Sim? Dat zul je snel ontdekken als je Sims bizarre planten tegenkomen, handelingen uitvoeren met raadselachtige apparaten en het verhaal van een geheim lab onthullen. Lees verder om te weten te komen hoe je het mysterie kunt ontrafelen.

Hoe Kan Mijn Sim Zich Voorbereiden?

Je Sims zullen tal van bewoners ontmoeten en op zoek gaan naar aanwijzingen, maar allereerst: Moet hun kleding helemaal in het StrangerVille plaatje passen. Woestijnoutfits, legeruniformen en zelfs een geheim agent-uitrusting zullen je Sim helemaal in de juiste sferen brengen om mysteries te gaan ontrafelen. Wordt het een versleten jeans met een bomberjack? Een prairie-achtige jurk? Of juist een super-serieuze labjas? Aan jou de keus.

Waar vind ik aanwijzingen?

Oké, je bent er klaar voor. Wat nu? Je zou de plaatselijke bewoners (en geheimen) wat beter kunnen leren kennen in de kroeg, waar je vaak de Sims die in de wetshandhaving werken kunt treffen. Nog een belangrijke plek? De bibliotheek, waar jouw Sim wetenschappers kan ontmoeten die wellicht over belangrijke informatie beschikken. Maar je Sim kan niet op twee plekken tegelijkertijd zijn. Dus je moet op wat ‘apparatuur’ vertrouwen om meer informatie te verzamelen.

Wat is dit voor waanzin?

Als de boel de spuigaten uit loopt, RAAK DAN NIET IN PANIEK. ZELFS AL STAAT DIT ALLEMAAL IN HOOFDLETTERS! Vreemd weer, rare gedragingen en dingen die oplichten? Nou nou. Het mysterie wordt steeds grilliger. Maar je bent één stap dichterbij het oplossen van de puzzel.

Is er een stripverhaal over dit pack?

Jazeker! Goed dat je het vraagt. Klik hiervoor een unieke, gruwelijk-fantastische stripverhaalserie over StrangerVille. Veel plezier met lezen! Smiley-emoji.

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *