De Sims 4 livestream tijdens EA Play

EA Play
Het schema van de livestreams tijdens EA Play.

Over anderhalve week is het weer tijd voor EA Play, EA’s jaarlijkse gamebeurs waarop het haar nieuwste games toont. Waar EA Play de afgelopen jaren traditioneel werd geopend met een persconferentie, is dat gedeelte dit jaar vervangen door een serie van livestreams op zaterdag 8 juni 2019. Vandaag is het schema daarvan bekendgemaakt en ook De Sims 4 heeft een tijdslot gekregen: om 21:00 uur Nederlandse tijd.

Wat er precies te zien zal zijn, is niet bekend. De aankondiging van een nieuw uitbreidingspakket lijkt de meest voordehandliggende optie – we wisten immers al dat er binnen vijf maanden een uitbreidingspakket gaat komen – al komt men met veel spannende dingen om te tonen, aldus community manager SimGuruFrost.

Vanwege EA Play zal er overigens geen Maxis Monthly zijn in juni, zo heeft SimGuruFrost in hetzelfde bericht laten weten. Zie de rest van het bericht voor de volledige aankondiging en schema.

All the EA Play 2019 Live Stream Details and More!

The countdown is on! EA PLAY is only 10 days away. We’re here today for two things: a reminder to register for tickets if you want to join us in Hollywood, and for everyone else, a rundown on all the great content we’re set to bring you through live streams.

First things first: if you don’t have your ticket already, let’s fix that. Apex Legends™, Star Wars™ Jedi: Fallen Order™, Battlefield™ V, Anthem™, The Sims™4 and some of your favorite EA SPORTS™ games will all be at EA PLAY, and best of all, the event is completely free*.GET EA PLAY TICKETS

For those that can’t make it out to Hollywood, we have a whole lot of content for fans to get into. We’re taking you deeper into our games this year with three hours of live stream content on Saturday, June 8, bringing you gameplay and insights from six of our biggest franchises. It all starts at 9:15 a.m. with the Countdown to EA PLAY followed by the franchise live streams.

Here’s the schedule for the live streams (all times PDT):

 • 9:15 am: Countdown to EA PLAY
 • 9:30am: Star Wars™ Jedi: Fallen Order™
  • Hosted by online personalities Greg Miller and Andrea Rene
 • 10:00am: Apex Legends
  • Hosted by commentator Alex “Goldenboy” Mendez
 • 10:30am: Battlefield V
  • Hosted by online personality Julia Hardy and EA’s Adam Freeman
 • 11:00am: EA SPORTS FIFA
  • Hosted by Alex “Goldenboy” Mendez
 • 11:30am: EA SPORTS Madden NFL
  • Hosted by NFL Network’s Adam Rank
 • 12:00pm: The Sims 4
  • Hosted by Andrea Rene

To watch, be sure to tune in to EA.com or EA’s YouTube or Twitch channels. If you are only interested in a couple of the games, you can also tune in at the specific times listed. For all EA PLAY content throughout the weekend, including exclusive gameplay reveals, trailers and breaking news, be sure to stay locked to EA.com.

EA PLAY is all about the games and all about the fun, so here are a few other things to expect from our two-day celebration:

 • Try to score a touchdown via The JuJu Smith-Schuster Fan Experience
 • Star Wars™Jedi: Fallen Order™ theater experience
 • Star Wars™ Jedi: Fallen Order™ photo opportunity
 • Merchandise booth with brand-new Apex Legends gear for sale
 • Custom EA SPORTS FIFA soccer pitch
 • And more!

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *