De Sims 4 Eiland Leven gelekt op Origin

De Sims 4 Eiland Leven

Het gerucht hing al een tijdje in de lucht, maar Sims Community heeft na flink wat zoeken een einde gemaakt aan al die speculaties. Op Origin is de pagina van De Sims 4 Eiland Leven namelijk al gemaakt. Hoewel je een 404-error krijgt bij het bezoeken van die link, worden alle afbeeldingen en assets van het pakket wel al op de achtergrond geladen. Al open je de ontwikkellaarsopties (F12-toets) voordat je begint met het laden van de pagina kun je dat allemaal zelf controleren. Het officiële logo is hieronder al te zien, de beschrijving en de screenshots volgen in het volledige bericht.

Update 13:45 uur: de pagina en de officiële beschrijving zijn inmiddels offline gehaald. De bovenstaande method werkt dus niet meer.

Morgen tijdens EA Play wordt De Sims 4 Eiland Leven vast officieel aangekondigd. Hoewel dit lek de spanning er wel enigszins van wegneemt, krijgen we uiteraard wel nog een trailer om naar uit te kijken. Ook duurt de presentatie morgen een half uur, dus zal er nog genoeg nieuws volgen.

Uiteraard gaan alle credits naar Sims Community voor het vinden van deze pagina.

De Sims 4 Eiland Leven

Warm zand en diepblauw water

De Sims 4 Eiland Leven

Ontdek een nieuw tropisch paradijs. Voor de allereerste keer kun je avonturen op zee beleven waar je naar hartelust kunt kanovaren, zwemmen, duiken en snorkelen met de gloednieuwe watergameplay!

Zet koers naar Sulani

De Sims 4 Eiland Leven

Ontsnap aan de sleur en reis naar Sulani met zijn warme strand en vriendelijke locals. Begin aan een inspirerende carrière die de plaatselijke natuur verbetert, kijk hoe babyschildpadden worden geboren of relax door aan je kleurtje te werken. Op dit eiland heb je alle vrijheid om te chillen.

Relax in Sulani

De zon schijnt altijd op de prachtige eilanden van Sulani. Ga het glinsterende water op in je kano, of zwem met de dolfijnen. Ga naar het strand om een spectaculair zandkasteel te bouwen, wat zonnestralen te pakken en zelfs een zeemeerSim te ontmoeten!

Draag jouw steentje bij

De Sims 4 Eiland Leven

Laat zien dat je om het milieu geeft en word een natuurbeschermer door de stranden op te ruimen. Kijk hoe je het eiland door de inspanningen van jouw Sims weer opbloeit. Maak de zee jouw tweede huis als visser, duiker of strandwacht. Of ga iets relaxter te werk en doe wat klusjes, of werp een hengel uit voor je volgende maaltijd.

Eilandsfeer

De Sims 4 Eiland Leven

Trek je Sims tropische outfits aan geïnspireerd op zon, zee en zand. Maak van je je strandhuis een rustieke oase en kom tot rust in de tikibar. Alles is chill en relaxt als je geniet van het eilandleven.

Ervaar de plaatselijke cultuur

De Sims 4 Eiland Leven

Er zijn heel wat tradities op Sulani: geef jouw Sims de gelegenheid om ze allemaal te ervaren. Laat ze deelnemen aan een vuurkuilevenement, waar ze alles leren over de plaatselijke folklore, van tropische lekkernijen proeven en met de voorouders van het eiland kletsen.

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *