De Sims 4 Eiland Leven aangekondigd op EA Play

De Sims 4 Eiland Leven

Een lek op Origin verraadde het gisteren eigenlijk al, maar nu is het tijdens EA Play 2019 ook officieel: De Sims 4 Eiland Leven wordt namelijk het volgende uitbreidingspakket. Op 21 juni 2019 – over minder dan twee weken dus! – komt het uitbreidingspakket uit.

Logischerwijs speelt Eiland Leven zich af op een tropisch eiland; Sulani. Stranden keren (eindelijk) terug naar De Sims 4 en ook het leven op zee wordt uitgelicht met onder andere ook dolfijnen en de terugkeer van zeemeerminnen. Ook het maatschappelijk relevantie thema van het vervuiling van de zee en de stranden komt aan bod.

De Sims 4 Eiland Leven komt aan land

De Sims 4 Eiland Leven komt naar de PC, Mac, Xbox One en PlayStation 4! Zand, zon en eindeloos veel plezier staan je Sims te wachten als ze hun eigen paradijs creëren op Sulani, waar de zon hoog aan de hemel staat en de nachten heerlijk chill zijn.

Wanneer kun je aan jouw eilandleven beginnen?

Of je nu overweegt om aan traditionele eilandevenementen deel te nemen, was zonnestralen te pakken, vriendschap te sluiten met een dolfijn, in het koele water te chillen of een lokale outfit aan te trekken (tip: kies ze gewoon allemaal), vergeet niet om deze belangrijke datums te onthouden. De Sims 4 Eiland Leven is verkrijgbaar voor PC en Mac vanaf 21 juni en voor Xbox One en PS4 vanaf 16 juli. Inderdaad, we kondigen nu alvast de lanceerdatums voor allemaal aan! Dat is wel zo chill, toch?

Wat is er allemaal te vinden op het eiland?

Goed dat je het vraagt! Ten eerste, wat je ook gaat doen, vergeet niet om een beetje te relaxen, oké? Als je in Sulani woont, is de sfeer hartstikke ontspannen. Maar dat betekent niet dat je niet ook heel wat pret in de zon kunt beleven. Check een paar van de ontspannen activiteiten die je kunt ondernemen (op een relaxte manier):

  • Ga het water op: krijg je geen genoeg van het kristalheldere water? Kies het ruime sop in een kano om het eiland te verkennen, zwem naar hartenlust en pak wat golfen met de Aquasjees. Even pauze nodig? Bouw een spectaculair zandkasteel of ga lekker liggen om wat zonnestralen te pakken. Misschien ontmoet je zelfs een zeemeerSim!
  • Kies een coole baan: Ja, relaxen is heel relaxend! Maar zorgen dat het eiland brandschoon blijft en een positieve indruk maken is nóg leuker! Draag je steentje bij door een natuurbeschermer te worden, stranden schoon te maken en het eiland op te laten bloeien. Je Sims kunnen ook een parttime baan aannemen als duiker, strandwacht of visser. Of je kunt gewoon af en toe een klusje aannemen als je krap bij kas zit! Vind een manier om geld te verdienen die het best bij de relaxte levensstijl van jouw Sim past.
  • Gedraag je als een local: de tradities van Sulani zijn erg belangrijk en je Sims zouden daar zoveel mogelijk van moeten ervaren om van het ware eilandleven te kunnen genieten. Laat je Sims volledig opgaan in hun nieuwe leventje door vriendschap te sluiten met buren tijdens de Eilandviering, deel te nemen aan de plaatselijke cultuur, van tropische delicatessen te genieten en de eilandgeesten te behagen.
  • Zorg voor de juiste kleding: je wil natuurlijk niet dat je Sims het te warm krijgen en beginnen te zweten. Steek ze in tropische outfits perfect voor het strand, duiken of spetteren in de oceaan. Kijk alleen uit voor die witte strepen! Je kunt ook je eigen rustieke paradijs inrichten met woonvoorwerpen, of ontspannen aan de tikibar.

Alles is chill als je op een eiland woont dus zorg dat je die belangrijke releasedatums niet vergeet tijdens al dat relaxen!

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *