De Sims 4 komt met Moschino accessoirespakket in de zomer

De Sims 3 had met Diesel Accessoires een gesponsord accessoirespakket en ook De Sims 4 gaat deze zomer een soortgelijke weg in. Waar we eerder dit jaar al de samenwerking zagen met het Italiaanse modehuis Moschino wat resulteerde in een complete collectie geweid aan de De Sims-franchise, krijgen we nu een Moschino accessoirespakket in De Sims 4.

Beelden werden er nog niet van getoond, maar wel werd al duidelijk dat het accessoirespakket ergens deze zomer uit zal worden gebracht. Verder zal het het eerste accessoirespakket zijn dat een carrière introduceert: fashion fotograaf.

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *