The Sims 4 Realm of Magic wordt volgende game pack

De Sims 4 op EA Play 2019

Tijdens EA Play is de Engelstalige titel van het volgende game pack aangekondigd: The Sims 4 Realm of Magic. Hoewel er niets over de inhoud werd vermeld, verraadt de titel natuurlijk al dat het over magie zal gaan. Misschien iets in de zin van De Sims 3 Bovennatuurlijk?

Op het antwoord op die vraag zullen we waarschijnlijk nog wel een tijdje moeten wachten. Het game pack komt namelijk in de herst dit jaar uit. Daarvoor krijgen we eerst nog De Sims 4 Eiland Leven in juni en een accessoirespakket rondom Moshino in de zomer.

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *