Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4

De Sims 4 Legacy update voorlopig uitgesteld

In maart dit jaar werd bekend dat Maxis de ondersteuning voor de 32-bits en niet-Metal versies van De Sims 4 ergens in juni zou gaan beeindigen. Simmers die daardoor De Sims 4 niet meer zouden kunnen spelen, zouden toegang krijgen tot een speciale Legacy Editie van het spel welke alle updates tot dan toe bevat. Nu we al bijna twee weken in juni zitten, heeft SimGuruDuke echter bekendgemaakt dat dit hele plan voorlopig niet doorgaat.

Dat betekent dat ook De Sims 4 Eiland Leven nog gewoon voor iedereen te spelen zal zijn. Hoe lang de legacy update precies wordt uitgesteld, is helaas niet bekend.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>