SimGuruMorgan over het weer in Sulani

Tropische Moesson
De tropische moesson is een nieuw soort weertype dat je op Sulani tegen kunt komen. Tropische moessons worden gekenmerkt door korte maar felle buien.

Hoewel Sulani, de nieuwe wereld uit De Sims 4 Eiland Leven, een tropisch paradijs is, betekent dat nog niet dat het er altijd mooi weer is. In tegendeel zelfs, de wereld komt namelijk met zijn eigen soort storm: de tropische moesson. Moessons ontstaan in tropische gebieden richting het einde van de zomer en zorgen voor veel regen in een korte tijd. Een heftig schouwspel dat er ook op de door SimGuruMorgan gedeelde screenshot aardig indrukwekkend uitziet.

Ook ook het overige weer ondergaat een kleine verandering in Sulani, maar die veranderingen zul je niet zo gauw merken, aldus SimGuruMorgan. Uiteraard heb je voor dit alles het uitbreidingspakket De Sims 4 Jaargetijden nodig. Anders zal het in ieder geval altijd zonnig blijven.

Hey Simmers, I know a lot of you have been asking about weather. Designer Geoff put a lot of thought into the unique weather patterns of Sulani (with Seasons installed), and I thought you might all enjoy the love and attention that went into it.

Island Living has a new weather event unique to Sulani: the Tropical Monsoon, a warm thunderstorm that occurs at random from late summer through late fall. Monsoons are intense but short-lived and visualized by heavy rain, dark clouds, high winds and frequent thunder/lightning.

Less obvious are the new tropical versions of existing weather types (cloudy, partly-cloudy, windy, rainy and clear) that have warmer temperatures earlier in the day (by mid-morning) and last longer before cooling off overnight. During winter, days are cool.

Finally, there was some special work done to incorporate big, “mountainous” clouds that appear in the skybox on the horizon, but still manifest “clear” days functionally to support sunbathing and other sunny weather gameplay (i.e. vampire exposure).

SimGuruMorgan

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *