Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4 Eiland Leven

De Sims 4 Eiland Leven livestream

Hoewel de EA Game Changers die naar EA Play zijn geweest inmiddels al beeldmateriaal van De Sims 4 Eiland Leven mogen delen, zal nog niet iedereen nou volledig op de hoogte zijn van wat het pakket te bieden heeft. Vandaar dat er ook ditmaal door de SimGurus een speciale livestream wordt georganiseerd: op donderdag 20 juni 2019 om 20:00 uur Nederlandse tijd. Tegen die tijd kun je dat hier en op de homepage live volgen.

Update 21 juni 2019: de herhaling staat online.

In twee uur tijd wordt dan zoveel mogelijk van het pakket getoond. In ieder geval is het plan iets de laten zien van de gameplay, van Creëer-een-Sim, bouwen en natuurlijk ook van zeemeerSims. Een dag later volgt op dezelfde tijd een launch livestream, al duurt die maar een half uur. Ook die zal hier te bekijken zijn.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>