De Sims 4 Eiland Leven vanaf nu beschikbaar

De Sims 4 Eiland Leven

Het is inmiddels vrijdag in Nederland en dus is De Sims 4 Eiland Leven vanaf nu te spelen! Via de onderstaande link kun je het uitbreidingspakket aanschaffen op Origin. Net zoals bij de andere uitbreidingspakketten kost De Sims 4 Eiland Leven 40 euro.

| Origin: De Sims 4 Eiland Leven |

Als EA Game Changer heb ik sinds dinsdagavond al toegang tot Eiland Leven. Het is helaas een wat drukkere periode voor mij zo net voor de zomervakantie, dus heel veel uren heb ik er nog niet in kunnen steken. Gidsen en dergelijke zullen zo snel mogelijk nog wel volgen. De review volgt waarschijnlijk over een week of drie wanneer ik echt klaar ben met dit collegejaar.

Simmers met een PlayStation 4 of Xbox One zullen nog even moeten wachten op het uitbreidingspakket, maar gelukkig is de releasedatum al bekend: dinsdag 16 juli 2019. Nog een kleine vier weken dus!

De Sims 4 Eiland Leven is nu verkrijgbaar

De Sims 4 Eiland Leven is nu te spelen op PC en Mac! Er zijn zoveel fantastische onderdelen waar het ontwikkelingsteam aan heeft gewerkt dat we staan te popelen om die met jullie te delen. We hebben de ontwikkelaars gevraagd wat hun Sims nou eigenlijk het leukst vinden aan dit waanzinnige Expansion Pack. Ze gaven ons tal van anekdotes, weetjes en insidertips over welke verhalen je allemaal kunt vertalen. Bekijk ze hieronder!

Coole carrières

Je zult in Sulani geen saaie kantoorbaan tegenkomen. Er zijn verschillende banen, en zelfs klusjes, beschikbaar voor Sims die een nieuwe manier van leven zoeken.

Voor één bepaalde Sim, genaamd Sefina, draait het allemaal om biologie: Ik heb eindelijk genoeg geld gespaard om de stad te verlaten en een kleine voorpost te bouwen net voor de kust van Mua Pel’am, het natuurreservaat. Mijn droom om een marinebioloog te worden komt uit!

Anderen die het eiland beschermen: Ze noemen me De Patrouilleerder. Overdag strandwacht, ’s nachts pakker van vervuilers. Het is aan mij om deze eilanden en al hun bewoners te beschermen.

Chillen is ook een aangename bezigheid: Het is zo fijn om een relaxt werkschema te hebben. Ik word ’s ochtends om 4.00 uur wakker om me voor te bereiden op mijn parttimebaan als visser. Als ik terugkom doe ik nog wat klusjes voordat ik aan mijn shift als duikinstructeur begin. Daarna heb ik nog voldoende tijd om wat rommel van het strand te rapen voordat ik mijn ogen sluit. Een super chill leven!

Over duiken gesproken: Ik ben als stadse Sim echt verliefd geworden op het eiland en heb besloten om te blijven. Ik heb een aangeboren talent voor duiken, dus heb ik er mijn bestaan van gemaakt en werk nu als instructeur voor zowel toeristen als locals.

De zee op

Sims kunnen zwemmen, snorkelen, watervallen verkennen en zelfs vriendschap sluiten met een zeemeerSim! Hoe maken ze gebruik van al dat goddelijke water? Dat verschilt.

Sommige vinden het heerlijk om een beetje rond te spetteren, zoals Kaya; Ik geniet van de zee met snorkelen, zwemmen, duiken en dolfijnen!

Of ze maken er hun beroep van: Ku is gewoon een eenvoudige visser die praktisch op zijn boot woont. Hij zet de vallen uit voordat hij naar bed gaat en gaat overdag met een uitleggerkano het water op om verschillende visgrotten te verkennen.

Maar anderen willen iets meer diepgang en worden Een schatzoeker om artefacten van hun culturele erfgoed te ontdekken. Van duiken rond het eiland tot het afstruinen van stranden en het doorzoeken van grotten, er valt altijd wel iets te vinden.

De Sims 4 Eiland Leven

Behoud en bewonder

Eilandbehoud speelt een belangrijke rol om Sulani mooi te houden. Er zijn veel Sims die zich verbonden voelen met het land en alles wat daaruit voorkomt.

Zoals deze geïnspireerde Sim: Nu er steeds meer nieuws naar buiten komt over hoe de wereld verandert, realiseert Ben zich hoe ver de natuur van hem af is komen te staan en besluit er iets aan te doen. Hij verkast naar Sulani om dichter tot de natuur te komen en verruimt zijn horizon door een cultuur te verkennen die hij voorheen alleen van televisie en films kende. Daar leert hij hoe hij het land dat hen allemaal in leven houdt moet cultiveren en onderhouden.

En deze aardige local die ‘gewoon van het eiland leeft’ door kokosnoten te eten, onder de waterval te douchen en het eiland schoon te houden. Het eiland heeft voor iedereen wat wils!

De Sims 4 Eiland Leven

Bouwersparadijs

Strandkavels en tal van nieuwe voorwerpen en meubels… welke huis ga jij in dit tropische oord voor je Sims bouwen?

Deze familie is niet weg te slaan van hun huis: Lulu’s familie woont al generaties lang aan de voet van de vulkaan. Niets, zelfs geen lavabommen, zal hen kunnen overtuigen om hier weg te gaan.

Alleen voor locals

Omgang met de bewoners van Sulani houdt de gemeenschap levende! Deze Sims houden van een bloeiende cultuur.

Een hongerige Sim: Ik was bijna vergeten dat het barbecueavond is, en Lilliana is deze week de kok! Haar kalua varkensvlees is zo lekker dat zelfs dolfijnen hun vinnen erbij aflikken. Ik moet me haasten voordat alles op is!

Een spirituele Sim: Gewoon een klein meisje met een bijzondere band met het eiland. Ze zeggen zelfs dat de eilandgeesten met haar praten.

Een geheimzinnige Sim: Een zeemeerSim die heimelijk tussen de locals leeft en ’s avonds wegsluipt om bij de geheime zeemeerSim-grot met haar eigen soort te spelen.

De Sims 4 Eiland Leven

Tropische plagerij

Een nieuw pack zou natuurlijk niet compleet zijn zonder een beetje kattenkwaad! Luister maar eens naar deze kleine Sim:

Papa viel eindelijk op zijn handdoek in slaap en toen kon ik mijn plannetje uitvoeren. Ik gebruikte de zonnebrandcrème om allerlei gekke dingen op hem te tekenen, zodat hij met rare kleurlijnen wakker zou worden. En nu ga ik allemaal zandkastelen om hem heen bouwen, zodat hij er niet meer uit kan!

EA

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *