De Sims 4 Eiland Leven vanaf nu verkrijgbaar op de console

De Sims 4 Eiland Leven

Na de update twee uur geleden is nu ook het uitbreidingspakket De Sims 4 Eiland Leven uitgebracht op de PlayStation 4 en Xbox One. Net zoals bij andere uitbreidingspakketten kost Eiland Leven 40 euro.

De Sims 4 Eiland Leven is nu verkrijgbaar voor de console

Lieve Simmers, jullie weten allemaal dat als we  nieuwe packs  en andere  spannende dingen aankondigen, dat we altijd de nieuwe supergave snufjes bespreken. Ze kunnen dit en ze kunnen dat. Etcetera, etcetera. Maar deze keer doen we het even anders. Met de mega chille release van  De Sims™ 4 Eiland Leven  op console, smeken we je Sim bijna om lekker op hun luie gat te blijven zitten. Hier volgt dus een lijstje van wat jouw Sims  zeker niet  willen doen in De Sims 4 Eiland Leven.

Let op dat mooie huidje.

Wij moeten ons altijd goed tegen de zon beschermen, en jouw Sims in Sulani dus ook. Als je gaat zonnebaden, zorg dan dat je altijd zonnebrandcrème bij de hand hebt. Zo kan jij onbezorgd schelpjes zoeken op het strand. Doe je dit niet, dan sluit je de dag af met een sissend huidje. Dan loopt het pas écht met een sisser af.

Uitslapen is er niet bij als visser.

Door deze frisse, nieuwe carrière (niet te verwarren met fris water) moet jouw Sim voor dag en dauw uit bed. Laat jouw Sim maar vast wennen aan een hele vroege bedtijd, als je hun vaardigheden in de carrière wilt zien toenemen. Maar, bekijk het van de zonnige kant: jouw Sim heeft alle middagen vrij om lekker te zwemmen.

Ga niet duiken zonder de juiste uitrusting.

Om écht te kunnen genieten van het duiken, heeft jouw Sim wat spullen nodig. De keus is aan jou: ga jij flink sparen om al die mooie spulletjes te kopen, of kies jij voor de makkelijke optie en timmer jij een paar keer op die ‘motherlode’-knop? Kijk goed of je een rood/wit gestreepte boei ziet om jouw Sim te laten beginnen met wat waterpret.

Die dolfijn laat je toch zeker niet links liggen tijdens het trekken van je baantjes? 

Dat lieve dier zou zomaar eens de allerbeste vriend van jouw Sim kunnen worden. Roep hem, aai hem, praat met hem of leer jouw dolfijne vriend wat kunstjes.

Vergeet je Aqua Zip niet aan jouw wensen aan te passen.

Als je een Aqua Zip voor je Sim koopt, kun je die op veel manieren upgraden voor hun volgende spetterende (snap je ‘m?) avontuur. Vlammen, vuurwerk en zelfs stipjes behoren tot de keuzes zodat jij je creativiteit de vrije loop kunt laten.

Kies vooral niet voor een zeemeerminnenstaart met alle kleuren van de regenboog.

Tenzij je Sim er grandioos uit wil zien! Je kunt de staart verschillende kleuren geven, en al die kleuren hebben zo hun eigen voordelen.

Zing dat wiegeliedje niet, tenzij jouw Sim zin heeft in O jaa!

Er zijn een aantal wiegeliedjes die een zeemeerSim voor een Sim kan zingen. Een romantische zeemeerSim zal gaan voor Het Lied van de Charmeur, dat zorgt voor een Flirterige gemoedstoestand waardoor jouw Sims misschien wel nummers uitwisselen. Wat? Jij denkt toch zeker niet dat zeemeerSims geen telefoon hebben?

Niet snorkelen als je een zeemeerSim bent.

De eerste regel van snorkelen als je een zeemeerSim bent: Niet praten over snorkelen als je een zeemeerSim bent.

Neem een sprong in het diepe met De Sims 4 Eiland Leven, nu beschikbaar op PlayStation® 4 and Xbox One! O, en nog iets: We hebben zojuist de Eiland Leven soundtrack beschikbaar gemaakt op  Amazon Alexa! Je hoeft alleen maar het volgende te zeggen: ‘Alexa, speel De Sims 4 muziek af.’ Geniet ervan en vergeet je zonnebrandcrème niet!

EA

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *