Veelgestelde vragen over de make-over van De Sims 4

Nieuwe uiterlijk De Sims 4

De Sims 4 heeft op de pc vandaag een nieuw uiterlijk gekregen. Naast een nieuw logo en hoofdmenu zijn er ook nog een aantal kleinere wijzigingen. Zo zijn de bekende standaard-Sims in Creëer-een-Sim bijvoorbeeld vervangen. In de onderstaande post wordt samengevat wat er allemaal veranderd.

Veelgestelde vragen nieuwe make-over

Waarom hebben jullie de cover van de basisgame De Sims veranderd en de expansion packs, game packs en accessoirespakketten een nieuw ontwerp gegeven?

De nieuwe vormgeving, samen met wat andere wijzigingen, zijn een eerbetoon aan het voortdurende succes van De Sims 4. Het is het vijfde jaar van De Sims 4 en het twintigste jaar van De Sims en we denken dat dit een geweldige manier is om zo’n fantastische mijlpaal met de community te delen. We zullen blijven investeren in De Sims 4, zodat de game nog jaren fris en relevant blijft.

Was is er veranderd in De Sims 4?

  • We hebben nieuwe kleding, accessoires en kapsels aan de pc-basisgame voor alle spelers van De Sims 4 toegevoegd. Updates voor de console-basisgame worden binnenkort verwacht.
  • We hebben een compleet nieuwe cast van Sims aan Creëer- een-Sim toegevoegd.
  • We hebben de introfilmpjes verbeterd die spelers zien als ze de game opstarten.
  • Covers, icoontjes en een nieuw kleurschema voor de basisgame, expansion packs, game packs, accessoirespakketten en gratis content packs hebben allemaal een nieuwe look. Daarnaast hebben alle expansion packs nu een consistente look.
  • De Plumbob heeft een nieuwe look in ons logo, op het laadscherm en in bepaalde toepassingen buiten de game gekregen. De Plumbob boven het hoofd van Sims in de game is echter hetzelfde gebleven.
  • Icoontjes in de basisgame, expansion packs, game packs, accessoirespakketten en gratis content packs hebben allemaal een nieuwe look. Daarnaast hebben alle expansion packs nu een consistente look.
  • Het hoofdmenu heeft een nieuwe indeling met een frisse look, inclusief vormgeving met de gloednieuwe cast van Sims. We hebben ook een nieuwe functie toegevoegd om trailers in het hoofdmenu te bekijken, links om via het hoofdmenu onze officiële sociale kanalen van De Sims te bezoeken en we hebben ‘Stel jouw bundel samen’ geïntroduceerd om geld te besparen als je packs en pakketten bundelt.

Werken De Sims 4 basisgame en de DLC die ik heb gekocht nog steeds?

Al het materiaal dat je hebt gekocht werkt nog steeds. We hebben niets veranderd of enige bestaande functies verwijderd.

Wat is er gebeurd met de oude cast van Sims op de cover?

Deze Sims waren de standaard-Sims die binnen Creëer-een-Sim verschenen. Ze zijn naar de Galerie verhuisd om plaats te maken voor een nieuwe cast van Sims! Je kunt de originele cast van Sims om mee te spelen vinden door naar het ‘Maxis’ account in de Galerie te gaan voor pc en Mac. Ze zullen in een toekomstige update ook beschikbaar zijn op de console in Mijn bibliotheek.

Welke andere wijzigingen kunnen we in de toekomst verwachten?

We verwachten op dit moment geen nadere wijzigingen. De game blijft zich uiteraard ontwikkelen met gratis updates en aanvullende DLC-pakketten.

Wanneer krijgt de consoleversie deze wijzigingen?

Het volledige aanbod van wijzigingen wordt op een latere datum voor de consoleversies van De Sims 4 verwacht.

Zijn er wijzigingen aan De Sims FreePlay of De Sims Mobiel aangebracht?

Er zijn een aantal cosmetische wijzigingen aan De Sims FreePlay en De Sims Mobiel aangebracht, maar deze wijzigingen hebben de bestaande functies in de game niet aangepast of verwijderd.

EA

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *