De ‘Wat is jouw eilandstijl?’-quiz van De Sims 4 Eiland Leven

De Sims 4 Eiland Leven

We misten nog een quiz voor De Sims 4 Eiland Leven, maar daar is met de release van de consoleversie gisteren verandering in gekomen. In de trend van het uitbreidingspakket kun je er in deze quiz achter komen wat voor een eilandbewoner jij bent. Ben je bijvoorbeeld een relaxte local of juist een coole natuurbeschermer? Via de link hieronder kom je bij de quiz terecht.

| Wat is jouw eilandstijl? |

In de rest van de post staat een overzicht van alle uitkomsten met bijbehorende renders.

Uitkomsten

Coole Natuurbeschermer

Coole natuurbeschermer

Weet je wat nog beter is dan een prachtig eiland? Het prachtig houden. Jij begrijpt het belang van de natuur en hoe wij kunnen helpen om haar te laten floreren. Houd dat enthousiasme vast, Simmer!

Relaxte local

Relaxte local

Barbecueavond? Absoluut. Tikitijd? Zeker! Jij weet van aanpakken en iedereen op het eiland kent jouw naam. Je bent dol op de eilandcultuur, geniet van verhalen uit die goede oude tijd en kunt niet leven zonder het zand tussen je tenen.

Diepzeebewoner

Diepzeebewoner

Jij bent zo gek op het water dat iedereen denkt dat je een vis bent! Zwemmen, duiken, snorkelen. Je kunt er gewoon geen weerstand aan bieden. Als jij op de bodem van de zee zou kunnen slapen, deed je dat. Wacht, ben je soms een zeemeermin?

Paradijszoeker

Paradijszoeker

Relaaaaaaax. Het draait om het ontsnappen aan de drukte en wegdoezelen in een hangmat. Vissen, zeilen zonnen… elke dag is een nieuwe kans om maar te doen wat je wilt.

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *