Krijg je oude hoofdmenu terug in De Sims 4 met deze mod

Clean UI mod

Geen fan van de make-over van De Sims 4? Geen zorgen, want binnen mum van tijd heeft modder TwistedMexi de oude interface alweer terug gekregen. Het enige wat je hoeft te doen is de onderstaande mod te downloaden, die te installeren in de map Documenten\Electronic Arts\De Sims 4\Mods en dan in-game aangepast materiaal in te schakelen. Zie ook deze tutorial voor meer informatie over het installeren van mods.

| TwistedMexi: Clean UI mod |

De mod wijzigt het hoofdmenu terug naar hoe het voor de update was en brengt de oude icoontjes van alle uitbreidingen terug. Daarnaast zijn ook de laadschermen en de intro teruggezet, dus op de box-arts na zijn alle sporen van de nieuwe interface uitgewist.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als De Sims 4 Getagged

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *