Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4

Maandag hotfix voor De Sims 4 op de console

Verschillende Simmers op de PlayStation 4 en Xbox One versies van De Sims 4 klagen sinds de update van afgelopen dinsdag over crashes van het spel. De crashes komen voornamelijk voor in bouwen en lijken door verschillende deuren en ramen te worden veroorzaakt. De precieze oorzaak lijkt inmiddels achterhaald te zijn en een bijbehorende hotfix update staat daarom klaar voor release.

Daarbij is vandaag bekendgemaakt dat Sony en Microsoft de hotfix update hebben goedgekeurd waardoor de update kan worden uitgebracht. Omdat het vandaag weekend is, betekent dat helaas wel dat we moeten wachten tot maandag voordat de update daadwerkelijk uitgebracht zal worden. De update wordt daarom op 22 juli 2019 verwacht rond 19:00 uur Nederlandse tijd.

2 gedachtes over “Maandag hotfix voor De Sims 4 op de console”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>