Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Electronic Arts

EA Access gelanceerd op de PlayStation 4

Waar EA Access inmiddels al bijna vijf jaar beschikbaar is op de Xbox One, is de service deze week ook uitgebracht op de PlayStation 4. De gameservice, vergelijkbaar met Origin Access Basic op de pc, kost 4 euro per maand of 25 euro per jaar.

| EA Access 1 maand | EA Access 12 maanden |

Met EA Access krijg je eindeloos toegang tot alle games uit The Vault. Daarin zitten vrijwel alle games van EA waaronder ook De Sims 4 met uitzondering van de meest recent uitgebrachte games. Van die games verschijnen er echter regelmatig trial versies waarbij je al voor de release het spel tot tien uur lang kunt proberen. Tevens krijg je met EA Access tien procent korting op all je EA aankopen in de PlayStation Store zoals uitbreidingen voor De Sims 4. Meer informatie vind je hier op de site van EA.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>