De Sims 4 Moschino vanaf nu verkrijgbaar

De Sims 4 Moschino

Zojuist is De Sims 4 Moschino uitgebracht op Origin. Dit vijftiende accessoirespakket is ontstaan na de samenwerking met het Italiaanse modehuis Moschino en brengt de eerder uitgebracht kledingcollectie gebaseerd op De Sims naar De Sims 4. De kleding wordt aangevuld met de modefotograaf carrière, een freelancer carrière, en verschillende voorwerpen voor in een fotostudio. Via de link hieronder kun je het accessoirespakket op Origin aanschaffen voor 10 euro.

Meer over De Sims 4 Moschino lees je in onze review. Op 3 september 2019 komt het pakket uit op de PlayStation 4 en Xbox One, dus console-eigenaren hoeven ook ditmaal niet lang te wachten.

De Sims 4 Moschino is binnen

Simmers, een van onze spannendste samenwerkingen is eindelijk een feit! De Sims 4 Moschino is binnen en overtreft al onze verwachtingen. Lees verder om alles te weten te komen over wat je Sims krijgen met dit stijlvolle pakket.

Als eerste bevat dit speciale pakket stukken uit de Moschino-capsulecollectie geïnspireerd op De Sims! Daarnaast vind je in de kledingkast van je Sim confectiestukken van Moschino, inclusief stijlen uit voorgaande collecties. Geef je Sims een trendy look waarmee ze overal de show stelen en ontwikkel hun artistieke vaardigheden met de freelance carrière van modefotograaf.

Kies voor het perfecte plaatje

Als freelance modefotograaf krijgt je Sim te maken met fantastische mogelijkheden. Leef een flexibel leventje en laat je inspireren om voor de volgende grote online reclamecampagne of cover te fotograferen! Stel een collectie samen, selecteer het beste onderwerp en vind dan de juiste invalshoek om de opvallende looks te fotograferen. Gebruik filters en verschillende poses om hoogwaardige foto’s te krijgen en de fotografievaardigheid van je Sim te verbeteren. Haal deadlines, zorg dat klanten tevreden blijven en zie hoe jouw Sim naar de top van de industrie klimt.

De Sims 4 Moschino

Studiosessie

Breng de fotostudio tot leven, waar alle ogen op jouw Sim zijn gericht. Richt hem in met foto’s, meubels, decoraties en persoonlijke details om in een inspirerende omgeving het beste werk van je Sim te creëren.

Laat je liefde voor de mode zien en ga aan de slag met de camera! De Sims 4 Moschino is nu verkrijgbaar op PC en Mac en vanaf 3 september 2019 op PlayStation 4 en Xbox One. De voorwerpen uit de Moschino-capsulecollectie zijn vanaf 3 september 2019 ook te vinden in De Sims FreePlay, en vanaf 11 september 2019 in De Sims Mobile.

EA

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *