The Sims 4 Realm of Magic komt eraan

The Sims 4 Realm of Magic

De Sims 4 Moschino is nog maar even uit of het volgende pakket komt er alweer aan. Een game pack ditmaal en zoals we al wisten gaat die (in het Engels) The Sims 4 Realm of Magic heten. Zojuist is er op YouTube een teaser van het pakket uitgebracht die verwijst naar de verschijning van “magisch nieuws” morgen. En dat kan dan natuurlijk niets anders zijn dan de officiële aankondiging!

De teaser zelf laat niet heel veel zien naast een mysterieuze poort. Misschien een portaal naar een speciale, magische wereld? Al kijken we naar de beschrijving, dan wordt daar “brewing” in genoemd, dus misschien dat ook het brouwen van drankjes onderdeel uitmaakt van het pakket. We zullen het allemaal zien morgen. De aankondiging gaat om 17:00 uur Nederlandse tijd volgen.

Tegelijkertijd is overigens ook bevestigd dat De Sims 4 niet op gamescom aanwezig zal zijn dit jaar. De beurs vindt deze week plaats en verzorgde eerder bijvoorbeeld al de aankondigingen van De Sims 4 Beleef het Samen en Honden en Katten.

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *