Morgen nieuwe update voor De Sims 4 op de console

Nieuwe uiterlijk De Sims 4

SimGuruFrost heeft op Twitter laten weten dat De Sims 4 op de PlayStation 4 en Xbox One morgen een update gaat krijgen. De update brengt in het bijzonder de rest van nieuwe uiterlijk van De Sims 4 naar de console. Het introscherm was er al, maar nu volgt ook de rest van de make-over. Zo zal het hoofdmenu een update krijgen – waarschijnlijk vergelijkbaar met het nieuwe hoofdmenu op de pc – en verschijnen de nieuwe en oude Sims uit de box-art in de bibliotheek.

Daarnaast krijgt de console-versie met de update ook de beschikking over alle overige features die de afgelopen tijd zijn geïntroduceerd op de pc. De belangrijkste nieuwtjes zijn zo de verhaalmodus in Creëer-een-Sim waarmee je Sims met meer dan alleen karaktereigenschappen kunt laten beginnen en de cheat bb.liveeditobjects waarmee ook alle voorwerpen die buiten de kavels om in werelden worden gebruikt in bouwen ontgrendeld kunnen worden.

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *