Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4 Magisch Rijk

SimGuru’s tonen totemdieren uit De Sims 4 Magisch Rijk

De SimGuru’s laten ons middels hun avatars op Twitter kennismaken met de verschillende totemdieren uit De Sims 4 Magisch Rijk.

We zien wel vaker dat de SimGuru’s na de aankondiging van een pakket hun avatars op de sociale media aanpassen. Ook bij De Sims 4 Magisch Rijk is dat gedaan, maar in plaats van willekeurige screenshots tonen de SimGuru’s ditmaal hun eigen totemdier – wie De Sims 4 Kinderkamer Accessoires heeft zal veel van deze totemdieren herkennen.

Totemdieren zijn in Magisch Rijk de bijzondere wezens die je Sims kunnen helpen tijdens het worden van een toverSim. Heel veel weten we er op dit moment nog niet over, al waren ze al meermaals in de trailer te zien gisteren. Op dit moment zijn er tien totemdieren in omloop als avatar. Waarschijnlijk zijn dat tevens ook alle totemdieren, al is dat helemaal niet zeker.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>