SimGuru’s tonen totemdieren uit De Sims 4 Magisch Rijk

De Sims 4 Magisch Rijk

We zien wel vaker dat de SimGuru’s na de aankondiging van een pakket hun avatars op de sociale media aanpassen. Ook bij De Sims 4 Magisch Rijk is dat gedaan, maar in plaats van willekeurige screenshots tonen de SimGuru’s ditmaal hun eigen totemdier – wie De Sims 4 Kinderkamer Accessoires heeft zal veel van deze totemdieren herkennen.

Totemdieren zijn in Magisch Rijk de bijzondere wezens die je Sims kunnen helpen tijdens het worden van een toverSim. Heel veel weten we er op dit moment nog niet over, al waren ze al meermaals in de trailer te zien gisteren. Op dit moment zijn er tien totemdieren in omloop als avatar. Waarschijnlijk zijn dat tevens ook alle totemdieren, al is dat helemaal niet zeker.

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *