De Sims 4 console update v1.18 beschikbaar

Nieuwe uiterlijk De Sims 4

Nadat de pc in juli het nieuwe uiterlijk van De Sims 4 al had gekregen, volgen vandaag ook de consoles. Daarnaast zijn met deze update ook de overige functies uit die update overgebracht. Denk bijvoorbeeld aan de verhaalmodus voor Creëer-een-Sim en de cheat waarmee voorwerpen uit werelden in bouwen gebruit kunnen worden. Zie de patch opmerkingen hieronder voor alle veranderingen.

Update: 22-8-2019 – v1.18

Niet schrikken als je De Sims 4 opstart. Het spel ziet er misschien een beetje anders uit, maar het is nog altijd hetzelfde spel waar jij zo van houdt. Of ja, soort van dan. Het is hetzelfde spel met nieuwe functies en toevoegingen, waardoor jij op nieuwe en andere manieren kunt spelen.

Wat is er nieuw?

Nieuwe look 

In de laatste update hebben we wat aanpassingen gedaan aan het uiterlijk van De Sims 4, maar we hebben je nog meer beloofd. In deze update heeft De Sims 4 een geheel nieuwe look voor PlayStation 4 en Xbox One met een nieuw hoofdmenu met filmpjes, een gloednieuwe Sims cast en meer. Mocht je het toch bij het oude vertrouwde willen houden dan kan dat natuurlijk ook. Jij kunt zelf de gewenste weergave kiezen.

CES verhalen

Er was eens een Sim die een salade aan het maken was tot de salade plotseling in de fik vloog. Wie had ooit gedacht dat een salade maken zou gevaarlijk kon zijn? Sorry, dit is niet zo’n soort verhaal. CES verhalen helpen je om iets nieuws te proberen. Door een leuke quiz te doen kun je het karakter en de startvoorwaarden van je Sim bepalen op basis van jouw antwoorden. Door een verhaal te creëren, beginnen je Sims met een carrière, verschillende vaardigheden en verschillende niveaus van het huishoudkapitaal! Als je gewoon een Sim wilt creëren op de oude manier dan kan dat natuurlijk ook.

Nieuwe cheat

Misschien heb je al wat opgevangen over een nieuwe cheat in Bouwen waarmee je een nieuwe set voorwerpen kunt ontgrendelen die je kunt gebruiken voor je kavels. Voer in het cheatvenster de cheat ”bb.showliveeditobjects” in om de cheat te activeren. Nadat je de cheat hebt ingevoerd, kun je de zoekfunctie openen in de Catalogus en op RT (Xbox One) of R2 (PlayStation 4) drukken om een blanco zoekopdracht te doen. Onderaan de lijst met categorieën kun je de nieuwe Onbekende voorwerpen vinden. Om de cheat weer uit te schakelen, voer je ”bb.showliveeditobjects false” in. Hoe veel nieuwe voorwerpen zijn er? Dat is voor iedereen een groot vraagteken, maar afhankelijk van welke packs je hebt geïnstalleerd, zijn er mogelijk honderden nieuwe voorwerpen beschikbaar. Deze voorwerpen zijn omgevingsvoorwerpen die onze vormgevers gebruiken bij het creëren van werelden. Om die reden zijn ze niet geoptimaliseerd voor gebruik op de kavels, dus let daarop als je deze cheat toepast. Het meest opvallende dat je zult opmerken is dat Sims door deze voorwerpen zullen lopen. De mogelijkheid om Trofeeën en Prestaties te behalen blijft ingeschakeld als je deze cheat gebruikt.

De Sims Cast in Mijn bibliotheek

Mijn bibliotheek is nu wel heel knus geworden met de komst van VEERTIG Sims. Een paar zullen oude bekenden zijn en een paar zijn er nieuw. In willekeurige volgorde zijn dat *HAALT DIEP ADEM*: Dela Ostrow, Hunter Evans, Jayden Armstrong, Zoe Flores, Morgan Park, Mia Hayes, Camille Abbiza, Sydney Wright, Noah Meyer, Armand DiAggro, Sophia Jordan, Babs L’Amour, Cassidy Purdue, Ollie Purdue, June Kay, Holly Vinedal, Andre DaSilva, George Rivers, Sean Sullivan, Erroll Dowd, Amber Stein, Lacey Stiles, Kai Kahue, Steve Fogel, Kaiden Bryant, Li Loh, Ross Valentine, Brent Hong, Gael Gonzalez, Gabby Gonzalez, Kierra Tilo, Emiko Mori, Tristen Palmer, Tommi Turner, Aliya Fuego, Kat Jenkins, Valeria Lopez, Kasen Henry, Marco Russo, Kurt Lumberjackson. *POEH*

Algemene problemen

  • Bouwen vergt de nodige tijd, vaardigheid en visie. We hebben het de fans van cheats wel heel moeilijk gemaakt door de muren weg te laten als jullie het cheatvenster openden. Eerlijkheid duurt het langst, maar het duurt allemaal wel heel lang als je geen muren hebt, dus nu zullen de muren wanneer nodig gewoon verschijnen.
  • Is het huisje van je Sim maar een bedompte ellende? Als je ramen of glazen deuren wilde verplaatsen, brak het glas steeds. De restanten van een raam of glazen deur zouden nu niet meer zichtbaar moeten zijn als je de voorwerpen (of de kamer waarin ze stonden) verplaatst.
  • Als je Sim het Chez Lama Restaurant in Forgotten Hollow bezoekt, zal hij niet langer wisselen tussen het hier en nu en het hiernamaals. Hij blijft gewoon aanwezig in deze wereld.

Stedelijk Leven

  • Het welkomstcomité zal niet meer ineens binnen komen stormen als Penthouse Torenditoren 1 jouw thuis wordt.

In de Natuur

  • Sims ontsnappen graag eens aan de dagelijkse sleur, net als wij. Sommige Sims die een vakantiehuisje in Granite Falls op de kop hadden getikt, konden er niet meer weg. Als de vakantie erop zit, kunnen Sims nu gewoon weer terug naar de dagelijkse sleur, hoe saai die ook mag zijn.
  • Snode Sims zullen doortrapter en ondeugender zijn als ze hun gang mogen gaan in Granite Falls. Als ze de maximale dosis van Ondeugendheid hebben bereikt, zullen ze zonder problemen uit zichzelf tenten gaan saboteren.

Ouderschap

  • Helpen met het huiswerk, of toch niet? Het leven van een tiener Sim kan ooit zijn tol eisen, maar het helpen met het huiswerk zal je Sims niet langer bevriezen. Tenzij de vragen echte hersenkrakers zijn.

Jungle Avonturen

  • Sims die de Selvadoradiaanse Verkooptafel hebben uitgestald, kunnen nu de tafel ook leegruimen als ze klaar zijn om te vertrekken.
  • Een poort ontgrendelen met een Relikwie geeft je oneindige ontgrendelkennis omdat het Relikwie je nu zal vertellen welke poort ermee geopend kan worden. Je hoeft dus niet langer ieder Relikwie te proberen totdat je de juiste gevonden hebt.

Wasgoed Accessoires

  • Als je een interactie met je wasmachine of droger wilt, zal je Sim niet meer steeds ‘Hierheen gaan’.

Sommige Simmers wilden graag meer Eiland Leven builds in Mijn bibliotheek, dus we hebben er een aantal toegevoegd die je in iedere wereld kunt gebruiken. In Sulani zijn ze natuurlijk op hun best.

SimGuruLegacy

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *