Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4 Magisch Rijk

SimGuruHouts toont totemdier Leafbat uit De Sims 4 Magisch Rijk

SimGuruHouts toont ons Leafbat, een van de totemdieren uit De Sims 4 Magisch Rijk, in actie in deze video.

ToverSims in De Sims 4 Magisch Rijk kunnen vergezeld worden door een magisch hulpje, een totemdier. De SimGuru’s hebben ons eerder al kennis laten maken met de verschillende totemdieren door hun avatars op de sociale media aan te passen, al hebben we ze buiten de trailer nog niet echt in actie gezien. SimGuruHouts brengt daar verandering in door ons Leafbat, een vliegend varkentje met bladeren als vleugels en oren, te laten zien in een korte video van een paar seconden:

Het totemdier Leafbat in actie.

Mooi toch hoe de vleugels en oren ’s nachts licht geven! Al kan het, aldus SimGuruHouts hemzelf, natuurlijk niet op tegen het vliegende doodshoofd. Oordeel vooral zelf:

De Sims 4 Magisch Rijk
Skull of Leafbat als totemdier.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>