SimGuruVix stopt als community manager De Sims FreePlay en De Sims Mobile

SimGuruVix

SimGuruVix was al een paar jaar de community manager van De Sims FreePlay in dienst van de Australische studio Firemonkeys. Na de verhuizing van De Sims Mobile naar Firemonkeys is daar aantal maanden terug tevens de taak van de community manager van De Sims Mobile bijgekomen. Nadat we haar een lange tijd echter al niet meer zagen op de sociale media, heeft ze vandaag plotseling laten weten dat deze week haar laatste week in dienst van Firemonkeys zal zijn.

Simmers! I know many of have noticed that I’ve been especially quiet for a while now, the support I’ve been able to give you all here is not what I hoped, and I’m sorry for that. Today is actually my last day with FM, which also means, my last day working with The Sims.

This news is so much later than I would have liked (wrapping up has been a mighty mission). So this ofc means the CM role being advertised right now is for my replacement. In the interim, @SimGuruMegz will be stepping in to help out, alongside the other SimGurus!

I have loved working with the Sims! It was one of the very first games I was obsessed with, and the best part has been getting to interact with Simmers! I’ve approached my job of being your voice in the office with passion, and I know you are in good hands with our awesome team.

The temptation to waffle is strong, but I will say keep taking care of each other, keep building beautiful things, keep being creating and geeking out together! You’re a bunch of rad humans Simmers.

It’s been a pleasure. Love, Vix

SimGuruVix

Op het moment van schrijven is er nog niets bekend over de opvolging. De vacature staat op dit moment namelijk nog open voor sollicitaties. Tot die tijd neemt SimGuruMegz de honneurs waar. Uiteraard wensen wij SimGuruVix het beste toe met wat ze hierna ook gaat doen!

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *