De Sims 4 Magisch Rijk gameplaytrailer

De Sims 4 Magisch Rijk

Nog een paar dagen voordat De Sims 4 Magisch Rijk uitkomt! Om alvast wat meer over het pakket prijs te geven is vandaag een gameplaytrailer uitgebracht die wat meer ingaat over het leven als een toverSim. Zo zien we meer van het Magisch Rijk, krijgen we een blik op de progressie van toverSims en zien we een aantal van de mogelijke spreuken en drankjes.

Mocht je meer willen weten over het pakket, kijk dan vanavond om 20:00 uur naar de livestream van het pakket.

De Sims 4 Magisch Rijk komt eraan

Simmers, er is iets magisch aan het borrelen. Het is De Sims 4 Magisch Rijk, uiteraard! Dit is een uitgebreid pack dat alle ToverSims op de proef zal stellen. Het portaal vinden is nog maar het begin.

Goed, dus wat is een ToverSim?

Met dit pack kan je Sim op verschillende manieren een ToverSim worden. Maar daarover op een latere datum meer. Als ToverSim kan je Sim magie oefenen en leren, experimenteren met het maken van toverdranken en kun je je verplaatsen op een magische bezem! En dat is nog maar het begin.

De leer van de Wijzen

Laten we even teruggaan om het over Wijzen te hebben. Wijzen zijn zeer belangrijk in het Magisch Rijk. Er is één Wijze voor elk huis en ze bezitten de kennis die je Sim nodig heeft om verschillende soorten toverkunst te leren. Praat met alle drie en word vrienden met deze meesters der magie. Ze kunnen je Sim magie en toverspreuken leren of een vriendschappelijk duel met je Sim uitvechten. Sims kunnen ook nieuwe spreuken en recepten voor dranken leren door magische boekwerken te lezen of door de toverkunst te oefenen.

Scholen van toverkunst

Waar hebben we het over als we het over verschillende huizen hebben? Voor het karakter van elke Sim valt er wel een bepaalde soort toverkunst te leren Maar je kunt ze ook allemaal proberen onder de knie te krijgen!

 • Praktische magie
  • Spreuken uit deze school kunnen je Sims gebruiken voor allerlei praktische toepassingen. Met Transporteren teleporteer je Sims naar andere plaatsen zonder die vervelende reistijd. Met Reparatio kun je kapotte voorwerpen repareren of voorwerpen van betere kwaliteit maken en met Florario hou je je planten gezond en ongediertevrij.
 • Ongetemde magie
  • Ongetemde magie is voor Sims die de wildste spreuken in hun arsenaal willen hebben. Verkoelia blaast een stroom koude lucht die Sims bevriest. Doodroep laat de doden vanuit hun laatste rustplaats herrijzen en met Hersenspoeling kun je de controle over een andere Sim overnemen!
 • Ondeugende magie
  • Kwelt je Sim graag anderen? Dan is Ondeugende magie perfect! Leer Wanhopio om Sims verdrietig te maken, Delirium om de gedachten van een Sim te verwarren en Furio om Sims ruzie met elkaar te laten maken en met elkaar te laten vechten. Als dat je ding is, doe dan maar!
 • BONUS: Alchemie
  • In strikte zin is dit geen magisch huis, maar als je Sim op zoek is naar recepten voor toverdranken, dan zijn er meer dan genoeg te vinden. Nadat je Sims ingrediënten heeft gehaald in de Tovenaarssteeg, staat niets ze meer in de weg om bedwelmende brouwsels te maken. Ze hebben ook een ketel nodig, waarvan er veel te vinden zijn in het Magisch Rijk. Maar je kunt ook een ketel voor het huis van je Sim kopen om een echte thuisbrouwer te worden. Met een ketel kun je experimenteren of – uiteraard – een heerlijke macaroni met kaas bereiden.

Het Toverspreukenboek

Klik op je Sims als je hun voortgang wilt bekijken, om hun spreukenboek te openen. Alle spreuken, rituelen en elixers die een ToverSim heeft geleerd, staan in dit boek. Het is ook gewoon gaaf dat je Sim nu een spreukenboek heeft.

Talentpunten verdienen

Naarmate je Sims meer ervaring vergaart en doelen voltooit, verdienen ze ook Talentpunten. Gebruik deze Talentpunten wijs, mijn vrienden, om ToverSim-extra’s te kiezen die je magische kracht kunnen vergroten. Kiest je Sim een Blenderarm om snel dranken te kunnen maken of Geesteskracht om anoniem toverspreuken te gebruiken van grote afstand? Wanneer hun magische krachten de geavanceerde niveaus bereiken, kunnen Sims een Meesterduelist worden of Krachtige brouwsels selecteren om de werkingsduur van dranken te verlengen.

De Sims 4 Magisch Rijk is vanaf 10 september 2019 verkrijgbaar op PC en Mac en op 15 oktober 2019 op Xbox One en PlayStation 4.

EA

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *