Maxis houdt 2 november livestream van 24 uur voor Extra Life

Volgende week zaterdag 2 november 2019 houdt Maxis, de studio achter De Sims en SimCity, een speciale livestream om geld in te zamelen voor Extra Life. Extra Life is een evenement dat die dag plaatsvindt waarop verschillende gamers en organisaties games livestreamen om zoveel mogelijk donaties proberen op te halen.

Het opgehaalde geld gaat naar Children’s Miracle Network Hospital, een Noord Amerikaans netwerk van kinderziekenhuizen, zodat de behandeling van ernstig zieke kinderen kan worden verbeterd. Dat gebeurt bijvoorbeeld middels het aanschaffen van nieuwe behandelingsapparaten, het opleiden van personeel of zelfs het betalen van de rekeningen voor ouders die daar zelf niet toe in staat zijn. De livestream begint om 1:00 uur ’s nachts Nederlandse tijd en duurt precies 24 uur. De livestream is te vinden op op de Twitch pagina van Maxis. Omdat ze steeds andere kanalen hosten, kan ik het hier niet embedden. Doneren kan via deze pagina.

Op dit moment is het precieze tijdschema qua te spelen games nog niet bekendgemaakt, maar verwacht in ieder geval enkele verschillende games, ook games die niet door Maxis gemaakt zijn. De Sims 4 Studentenleven zal overigens sowieso niet getoond worden. Dat komt namelijk zes dagen pas later tijdens een aparte livestream.

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *