De Sims 4 Studentenleven vanaf nu verkrijgbaar

De Sims 4 Studentenleven

De Sims 4 Studentenleven is inmiddels al een aantal uren beschikbaar. Met het pakket krijgen je Sims de mogelijkheid om te gaan studeren. Dat heeft als grote voordeel dat je beduidend later kunt instromen bij beroepen horende bij die studie en bovendien kunt werken aan bijbehorende vaardigheden. Daarbuiten is ook het studentenleven om het studeren heen belangrijk. Voor 40 euro kun je het via de onderstaande link op Origin aanschaffen.

Als EA Game Changer heb ik sinds dinsdag al vervroegde toegang tot het pakket. Ik heb nog niet al te veel tijd gehad om al aan gidsen te beginnen, maar die komen er de komende tijd vast aan. Tot nu toe lijkt het in ieder geval een redelijk uitbreidingspakket. Het studeren op zichzelf is tamelijk eenzijdig omdat alles net zoals bij de meeste banen volledig gesloten is, maar vormt wel een geweldige manier om flink aan je Sim’s vaardigheden te kunnen werken. Het zijn dan ook voornamelijk de activiteiten eromheen zoals de verschillende organisaties en vaardigheden waarmee je echt met het studentenleven te maken krijgt. Mochten er vragen zijn, dan kan ik ze natuurlijk altijd beantwoorden.

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

2 reacties

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *