Eerste stemronde community accessoirespakket De Sims 4 van start

De Sims 4: Community accessoirespakket

Zoals vorige week al duidelijk werd krijgt De Sims 4 ergens volgend jaar weer een accessoirespakket dat tot stand zal komen op basis van de keuzes van de community. De eerste stemronde waarin het thema wordt bepaald, is vandaag begonnen. We kunnen kiezen uit de volgende thema’s:

  • Hobby en Kunst met mogelijk breien, pottenbakken, glasblazen, borduren en eetbare kunst.
  • Zelfverzorging met mogelijk een veganistische karaktereigenschap, speciale thee en kruidenthee, een smoothieblender, een interactief fitnesshorloge en een doel rondom een gezonde levensstijl.
  • Wetenschap en Techniek met mogelijk een bureaumicroscoop, speciale bouwblokken, bijzondere keukenapparaten en voedselwetenschap, astronomie en educatieve wetenschapskits.
  • Prettechniek met mogelijk een leegtewezenstracker, een draagbaar hologram, een virtuele minigolfbaan, een scherm waarmee groepssporten vanuit de huiskamer gespeeld kunnen worden en een interactieve hometrainer,
  • Happy Haunts met mogelijk een speciale spookhuiskaveleigenschap om geesten aan te trekken, een tafel om met geesten te communiceren, een freelancer carrière als Magere Hein, een freelancer carrière als spookjager en een freelancer carrière als waarzegger.

Stemmen kan via de onderstaande link waarbij de vijf thema’s en de vijf features van ieder thema kunt ranken. Je hebt tot 25 november 2019.

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *