De Sims Mobile komt met nieuwe Buurt-functie

De Sims Mobile buurt-functie

De Sims Mobile krijgt op dinsdag 26 november 2019 een update die het mogelijk maakt meerdere woonkavels te bezitten. In plaats van alleen je oorspronkelijke woonkavel kun je in diezelfde buurt nog drie andere kavels ontgrendelen vanaf spelersniveau 18. In de onderstaande video wordt de update uitgebreid getoond.

Het feit dat er nieuwe woonkavels komen betekent overigens niet dat je met meer dan vier Sims kunt spelen. Je maximaal vier speelbare Sims kun je namelijk verdelen over maximaal vier woonkavels. Zie de rest van de post een lijst van meer veelgestelde vragen over de update.

Veelgestelde vragen Buurt-functie

Soel Soel!

In onze nieuwste update, Buurt, kondigen we een nieuwe locatie op de stadskaart aan: Ziltige Appartementen! Om te zorgen dat je gelijk aan de slag kunt, heeft ons team deze korte FAQ samengesteld.

V – Waar draait de nieuwe buurtfunctie om?

A – De buurtfunctie draait om het bieden van meer plekken om te bouwen, zodat je nog meer verhalen kunt vertellen met je Sims. Je kunt de buurtkaart bezoeken om aanvullende huiskavels te ontgrendelen. Deze kavels kunnen bebouwd worden en je kunt je Sims daarnaartoe laten verhuizen.

V – Hoe krijg ik toegang tot de nieuwe huiskavels?

A – Er zijn twee manieren om toegang te krijgen tot de nieuwe huiskavels. Ze kunnen met Simdollars gekocht worden zodra je niveau 18 hebt bereikt, of op elk punt zonder enige beperking met SimCash.

V – Kan ik alle huizen in één keer ontgrendelen? Of moet ik de huizen in een specifieke volgorde ontgrendelen?

A – We hebben er met opzet voor gezorgd dat je elk gewenst kavel kunt kopen om het perfecte verhaal voor je Sims mee te vertellen. Je kunt zo veel huizen ontgrendelen als je maar wilt, in elke mogelijk volgorde!

V – Waar vind ik de buurtmenuknop?

A – Er is een handige shortcut naar de buurtkaart in het oude navigatiemenu links onder aan het scherm.

V – Hoeveel kavels kan ik kopen en wat kan ik ermee doen?

A – Het buurtkavel bevat je oorspronkelijke kavel en drie nieuwe kavels. Dit betekent dat je vier kavels in totaal kunt hebben! Elk kavel heeft alle functies van je oorspronkelijk kavel: je kunt erop bouwen, je Sims er naartoe laten verhuizen en er evenementen houden.

V – Nu ik extra kavels heb, kan ik dan ook extra voorwerpen en decoraties kopen voor mijn nieuwe huizen?

A – Jazeker! Spelers kunnen een onbeperkt aantal voorwerpen kopen die ze al hebben ontgrendeld. Dit geldt ook voor voorwerpen van evenementen.

V – Hoeveel Sims kunnen er in elk huis wonen?

A – Je vier speelbare Sims kunnen naar wens over je kavels worden verdeeld. Elk huiskavel kan daarnaast tot acht niet-speelbare Sims hebben (je baby’s, kinderen, ouderen en echtgenoten) die er wonen.

V – Hoe verhuis ik mijn Sims naar elk kavel?

A – Om een Sim naar een kavel te laten verhuizen, selecteer je het kavel op de buurtkaart. Tik in het linkerpaneel op de Sim die je wilt laten verhuizen en tik dan op de nieuwe bestemming. Je kunt de speelbare en niet-speelbare Sims zo vaak laten verhuizen als je maar wilt!

V – Wat kan ik doen als ik niet op de timer wil wachten en gelijk met het kavel aan de slag wil?

A – Je kunt de voorbereiding versnellen met SimCash. Of, als je bij de aankoop van een kavel voor de SimCash-optie kiest, is er geen timer en is het kavel gelijk beschikbaar.

V – Kunnen de decoraties en hobbyvoorwerpen in mijn inventaris op al mijn huiskavels gebruikt worden?

A – Jazeker! Al je opgeslagen voorwerpen kunnen op elk kavel geplaatst worden en naar wens verplaatst worden. Er is geen limiet op de voorwerpen zelf, maar hobby-, carrière- en feestvoorwerpen moet je eerst op het hoofdkavel opsporen om de feestacties voor die voorwerpen te activeren.

V – Hoe krijg ik toegang tot mijn familieportret?

A – Tik op het familieportret in je kavel om toegang te krijgen tot het portret. Je kunt een schilderij op elk gewenst kavel plaatsen. Nieuwe schilderijen kun je via de categorie ‘Muurdecoraties’ van de winkel kopen. Daarnaast kun je op de titel van het kavel tikken (links boven aan het scherm) als je een kavel op de buurtkaart selecteert om het familieportretscherm voor dat kavel te bezoeken.

V – Kan ik op elk huiskavel een feest geven?

A – Op dit moment moeten alle feesten die je geeft op het oorspronkelijke huiskavel worden gehouden. Als jij een feest geeft, zullen alle speelbare Sims komen, zelfs als ze op andere kavels wonen. Het is ook belangrijk op te merken dat als jij en je vrienden elkaar bezoeken, je alleen hun oorspronkelijke kavel kunt bekijken. De feestmeldingen die weer worden gegeven in de lijst met beschikbare feesten, laten alleen icoontjes zien van voorwerpen die op het hoofdkavel zijn geplaatst.

V – Hoe werken boost-items als ik meerdere huiskavels heb?

A – Alle items die de opgedane energie verhogen of de voortgang van een evenement een boost geven, zijn van toepassing op elk huiskavel dat je hebt, ongeacht op welk kavel deze geplaatst zijn. Dat betekent dat je ze niet op elk kavel hoeft te plaatsen. Zolang ze op minimaal één van je kavels geplaatst zijn, geven ze je de boost!

V – Waar kan ik meer informatie over de buurtfunctie vinden?

A – Praat mee over De Sims Mobile op onze Twitter-pagina! Chat met SimGurus en andere Simmers en plaats je fantastische nieuwe bouwwerken.

EA

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *