De Sims 4 update 1.58.69 beschikbaar

Nieuwe uiterlijk De Sims 4

Vandaag is een kleine patch uitgebracht voor De Sims 4 die een aantal kritieke bugs oplost. Ook de Legacy Edition die sinds de vorige update bestaat, heeft de update gekregen om ervoor te zorgen dat het spel wel opstart op het moment dat Engels als taal niet is geïnstalleerd. Zie de patch opmerkingen hieronder voor alle drie de wijzigingen.

UPDATE: 11/25/2019

  • PC: 1.58.69.1010  /  Mac: 1.58.69.1210
  • Legacy Edition PC: 1.58.69.1510  /  Legacy Edition Mac: 1.58.69.1610

Hallo, Simmers! We hebben een kleine, maar belangrijke update waarin een aantal kritieke problemen aan bod komen.

Bedankt voor jullie meldingen en hulp bij het opsporen van deze problemen. Dat stellen we enorm op prijs.

Fixes en Updates

Legacy Edition

Er een probleem ontstaan waardoor de Legacy Edition in sommige talen niet kon worden opgestart. Dit kwam doordat de software het opstartbestand niet op de juiste locatie las, wat vereist is om het spel in de gekozen taal op te starten. Hierdoor crashte het spel als er een andere taal dan Engels was ingesteld. Dit probleem is nu verholpen. Spelers die onze instructies hebben opgevolgd om een handmatige correctie uit te voeren, hoeven dat na deze patch niet langer te doen.

Standard Edition – Basisgame

Er werd voor de vorige patch een probleem gemeld waarbij de behoeften van peuters dubbel keer zo snel afnamen. En hoe grappig dat misschien ook is om te zien, het maakt het onmogelijk om voor meerdere peuters tegelijkertijd te zorgen, waardoor de peuter ook zomaar ineens uit het huishouden kon worden verwijderd. We hebben dit probleem verholpen, waardoor peuters hun normale behoeftige zelf weer zijn.

We hebben een aantal crashes verholpen waarmee mod-gebruikers te maken kregen.

Studentenleven

Gebruikers wiens opgeslagen spelbestanden beschadigd raakten na de melding “foutcode 102:6ee24dd4” of “foutcode 109:1bfa931d” zullen dit probleem niet langer ervaren. Dit is een oplossing met terugwerkende kracht en beschadigde opslagbestanden kunnen nu weer zoals normaal worden geladen.

SimGuruGnome
Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Patches Getagged

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *