De Sims Mobile update 1.17.0 beschikbaar

De Sims Mobile

Zoals vorige week al aangekondigd werd, is vandaag de nieuwe update voor De Sims Mobile uitgebracht die in het bijzonder de nieuwe Ziltige Appartementen buurt introduceert. Dat is de buurt waar je standaard startkavel al in te vinden was, maar sinds deze update ook nog drie andere woonkavels. Vanaf spelersniveau 18 kun je ze voor Simdollars ontgrendelen (daarvoor al met SimCash) en kun je je speelbare Sims verdelen over al je ontgrendelde woonkavels.

Daarnaast zijn ook de voorbereidingen voor het nadere feestseizoen getroffen. De sneeuw is terug in de stad en ook staan er twee Zoete Snoepjes Strijd-evenementen gepland.

Buurt update

Soel soel!

Welkom bij Ziltige Appartementen, de nieuwste buurt in De Sims Mobile! We kunnen niet wachten om te zien welke perfecte locatie jullie allemaal kiezen om een nieuw droomhuis voor je Sims te bouwen. Wordt het een kavel aan zee, een weelderig groen landschap of gewoon aan het meer?

Buurt-functie

Laat je Sims van hun nieuwe omgeving genieten door drie unieke huiskavels te ontgrendelen zodra je niveau 18 hebt bereikt. Of met SimCash als je liever gelijk aan de slag gaat. Samen met de rest van de stad kun je Ziltige Appartementen rechtstreeks vanuit het navigatiemenu bezoeken, en bestaat uit je huidige huiskavel, plus drie gloednieuwe extra kavels. Elk kavel heeft een uniek landschap om je volgende bouwavontuur op te plannen en bijzondere verhalen met je Sims mee te vertellen.

 • Vanaf niveau 18 kun je met Simdollars meer kavels ontgrendelen. Je kunt de nieuwe kavels in elke willekeurige volgorde kopen. De prijzen zijn als volgt:
  • Tweede kavel: 40.000 Simdollars – wachttijd van 8 uur
  • Derde kavel: 100.000 Simdollars – wachttijd van 2 dagen
  • Vierde kavel: 250.000 Simdollars – wachttijd van 7 dagen
 • Als je niveau 18 nog niet hebt bereikt, kun je de kavels ook met SimCash kopen. De prijzen zijn dan als volgt:
  • Tweede kavel: 250 SimCash – geen wachttijd
  • Derde kavel: 500 SimCash – geen wachttijd
  • Vierde kavel: 750 SimCash – geen wachttijd
 • Zodra je een nieuw kavel in bezit hebt, kun je de buurtkaart gebruiken om er Sims aan toe te wijzen. Dat maakt het hun huis! Je kunt je Sims naar wens aan de verschillende kavels toewijzen.
 • De limiet van vier speelbare Sims is hetzelfde, maar je kunt ze vrij over je kavels verdelen.
 • Het aantal niet-speelbare Sims (zoals ouders, baby’s, kinderen) per huiskavel is beperkt tot acht – wat betekent dat het het totaal aantal niet-speelbare Sims 32 is.
 • Elke kavel heeft zijn eigen versie van het familieportret, dat je nu ook kunt bekijken via de buurtkaart, en via een familieportretschilderij.
 • Je kunt het familieportretschilderij in je opslag plaatsen en elke kavel kan zijn eigen familieportret hebben (te vinden in het gedeelte Muurdecoraties van de winkel).
 • Je kunt de voorwerpen naar wens tussen de kavels uitwisselen!
 • Voorwerpen die de opgedane energie verhogen of evenementen een boost geven, zijn van toepassing op elke huiskavel dat je hebt, ongeacht op welke kavel deze geplaatst zijn.
 • De individuele limiet voor het plaatsen van voorwerpen uit Bouwen is verwijderd en de prijzen zijn verlaagd. Dit is overigens niet van invloed op de maximum limiet voor de hele kavel, dit geldt alleen voor de individuele limiet.
 • De limiet voor de ruimtes is verwijderd en de prijzen zijn verlaagd.
 • De prijzen en tijdslimieten voor landuitbreidingen zijn verlaagd.
  • Daarnaast zijn er minder landuitbreidingen op nieuwe kavels mogelijk dan op de oorspronkelijke kavel.
 • Alle feesten die worden gegeven, vinden plaats op de oorspronkelijke kavel.

Ga voor meer informatie over de Buurt-functie naar onze uitgebreide pagina met Veelgestelde vragen

Zoete Feestdagen

Simstad is bedekt met een dik pak sneeuw voor de mooiste feestdag van het jaar! Kom alvast in de stemming met onze gloednieuwe missie Zoete Feestdagen, inclusief beloningen met kerstthema zoals een Peperkoekhuisje dat in het huis van je Sims kan worden geplaatst!

Knus Huis en Zoete Hapjes Strijd

Patty, de beroemde banketbakker, is terug in Simstad om je uit te dagen in twee heerlijke bakwedstrijden om te bewijzen wie de meester-bakker is!

Je zult deze maand opnieuw je culinaire bakkunsten moeten bewijzen in de speciale, met sneeuw bedekte bakkerij in Parkzijde! De evenementen zijn korter dan normaal, zo’n elf dagen, en geven spelers de kans om fantastische beloningen te verdienen waarmee ze de huizen van hun Sims het perfecte kerstthema kunnen geven.

De prijzen voor Knus Huis Zoete Hapjes Strijd bestaan uit een schoorsteen, eettafel en -stoelen, zachte vloerkleden, moderne planken, verschillende lampen en meer!

De prijzen voor Feestdagen Zoete Hapjes Strijd bestaan uit een enorme kerstboom met lampjes, luxe chaise longues, romantische tweezitters, glazen koffietafels, een enorm aanbod van feestelijke decoraties en nog veel meer!

Op basis van jullie feedback hebben we ook een aantal veranderingen doorgevoerd. Hier zijn enkele aantekeningen van onze ontwikkelaars:

 • De wasmachines zijn nu onder de planken van rekjes te plaatsen!
 • Voorheen kon je de hoofdprijs van de Zoete Hapjes Strijd niet winnen als je dozen opende tijdens de verlenging van het evenement. Dit is nu verholpen.
 • De Kersthaard heeft nu weer vlammetjes!
 • In Izzy’s Modeboetiek verschijnen nu de juiste icoontjes naar de eigenschappen ‘Artistiek’ en ‘Sluw’.
 • De duur van de modellencarrière werd anders op de kaart weergegeven dan de daadwerkelijke duur. Dit is nu verholpen.
 • Het verhaal ‘Een geestige vriendschap’ schenkt vrouwelijke Sims nu weer een ketting. Het kan zijn dat je het verhaal met een nieuwe Sim moet voltooien om de ketting te krijgen.
 • Er zijn meer hoofddeksels beschikbaar in CES na het uitspelen van de tutorial, waaronder een nieuwe traditionele hijab en kufi.

Hartelijk dank namens het De Sims Mobile-team – we hopen dat jullie genieten van de feestdagenupdate!

EA

Versie 1.17.0

Welkom bij Ziltige Appartementen, de gloednieuwe buurt in De Sims Mobile! Neem een kijkje om de perfecte locatie voor het nieuwe droomhuis van je Sims te vinden. Kies je voor een kavel met uitzicht op zee, een weelderige tuin of voor een luxe leventje aan het meer? In de nieuwste update kun je:

Naar een ander huis verhuizen en aan een nieuw gezin beginnen in Ziltige Appartementen door vier unieke huiskavels te ontgrendelen!

Simstad is bedekt met een dun laagje sneeuw voor de meest hartverwarmende tijd van het jaar. Kom alvast in de stemming met de Zoete Feestdagen-missie, bomvol beloningen met kerstthema zoals het Zoet Gemberkoekhuisje!

Verdien seizoensbeloningen in twee Zoete Snoepjes Strijd-evenementen, met prijzen die de huizen van je Sims opleuken voor het perfecte kerstfeest. Geniet van luxe chaise longues, charmante schoorstenen, knusse open haarden en meer!

App Store

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *