Uitslag eerste stemronde Creëer-een-Accessoirespakket voor De Sims 4 bekend

De Sims 4: Community accessoirespakket

Afgelopen week mochten we voor het eerst stemmen over de vorming van een opkomend accessoirespakket, vergelijkbaar met hoe dat bij De Sims 4 Wasgoed Accessoires is gegaan. Ditmaal stonden het thema en de belangrijkste spelonderdelen centraal. In de community blog hieronder wordt de uitslag van deze stemronde bekendgemaakt.

Jullie hebben massaal gestemd en de stemmen zijn geteld!

Hoi Simmers!

Jullie hebben massaal gestemd en de stemmen zijn geteld! HET IS ZOVER! Na een spannende week van stemmen op het thema en de spelonderdelen voor het Creëer-een-Accessoirespakket, kunnen we de resultaten van de eerste ronde bekendmaken. Elke selectie wordt bepaald door de mensen die op komen dagen en we kunnen jullie vertellen dat er enorm veel Simmers deel hebben genomen! Bedankt voor jullie steun! Er volgt binnenkort meer informatie over de datums van de tweede stemronde waarmee jullie de vormgeving van het pakket bepalen.

En nu naar de resultaten!

Thema

  1. Hobby en kunst
  2. Spookpret
  3. Zelfverzorging
  4. Wetenschap en technologie
  5. Prettechniek

Spelonderdelen voor het winnende thema

  1. Breien
  2. Beeldhouwen
  3. Glasmaken
  4. Eetbare kunst
  5. Borduren
EA

De tweede stemronde zal op 23 december beginnen en zal dan gaan over de grafische stijl. Na het thema bepaalt dat voor het grootste deel de algemene uitstraling van het pakket en vormt het tevens de basis voor de concepten van de kleding en voorwerpen, de onderwerpen van de twee stemrondes erna.

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *