Online galerij De Sims 4 komt naar de consoles en is cross-platform

Een van de belangrijkste verschillen tussen De Sims 4 op de pc en op de consoles is het gemis van de online galerij op de consoles. Een bibliotheek waarin een aantal geselecteerde creaties waren gedeeld, was er al een tijdje, maar binnenkort gaat dat gelukkig ook gelden voor de rest van de galerij. Zoals vandaag tijdens de Maxis Monthly bekend werd gemaakt, zal dat ergens begin 2020 gebeuren.

Het mooiste is dat alle creaties op de galerij vanaf dan op ieder platform gedownload kunnen worden. Spelers op de consoles kunnen dus gewoon aan de gang met alles wat er nu al in de galerij staat en straks kunnen ook pc spelers creaties gedeeld vanaf een console downloaden. De enige uitzondering hierop blijven voorlopig creaties die Custom Content, door spelers gemaakte content die niet uit officiële pakketten komen, bevatten aangezien dat namelijk niet op de console gebruikt kan worden.

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *