Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4 Uitgebreid Breien

Eerste blik op de grafische stijlen voor het Creëer-een-Accessoirespakket project voor De Sims 4

Tijdens de Maxis Monthly zijn de drie grafische stijlen gedeeld voor het Creëer-een-Accessoirespakket project waaruit we straks mogen gaan kiezen.

Tijdens de Maxis Monthly gisteren zijn de drie concepten gedeeld voor de grafische stijl van het Creëer-een-Accessoirespakket project waarin we als community mogen meestemmen over de vormgeving van een opkomend accessoirespakket voor De Sims 4. (Klik hier om de afbeelding op volledige grootte te bekijken.) Tijdens de eerste stemronde werd duidelijk dat hobby en kunst het winnende thema was en breien het winnende spelonderdeel, waarna concept artists hebben geprobeerd drie diverse stijlen te vinden:

  • Linksboven vinden we als eerste Granny Chic. Deze stijl richt zich op het oubollige en kneuterige meubilair van een fanatiek breiende oudere Sim.
  • Cozy Craft Workshop is de stijl in het midden en is een stuk meer industrieel en simpeler. Deze stijl is wat minder huiselijk dan de overige twee stijlen en richt zich meer op de professionele breier met een apart werkatelier.
  • Do It Yourself Delight is de laatste optie en bevat waarschijnlijk de meest kleurrijke stijl. Tegelijkertijd vormt het een middenweg tussen het kneuterige uit de eerste stijl en het moderne uit de tweede stijl.

De komende week zullen er nog Sims worden toegevoegd aan de kamers en dan kan het stemmen gaan beginnen op 23 december 2019. Uiteraard zijn dit nog enkel de stijlen. Dat betekent dus niet dat alle voorwerpen van de winnende stijl die je ziet in het concept ook automatisch in het accessoirespakket zullen komen. Dat wordt namelijk bepaald in een volgende stemronde in 2020.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>