Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4 Accessoirespakketten

Tweede stemronde Creëer-een-Accessoirespakket voor De Sims 4 van start

Vandaag is de tweede stemronde voor het Creëer-een-Accessoirespakket project voor De Sims 4 van start gegaan. Nadat eerder al duidelijk werd dat hobby en kunst het winnende thema was en breiden het winnende spelonderdeel, is het nu tijd voor de grafische stijl.

Daarvoor zijn concepten voor drie aardig verschillende stijlen, Cozy Knusse Knutselplek, Opoe Chic en Hobbyhemel, gemaakt, zoals je hierboven kunt vinden. Vorige week tijdens de Maxis Monthly kregen we al een eerste blik op die drie mogelijke stijlen met ook ieder een korte toelichting, mocht je wat meer achtergrondinformatie willen horen. Sims en kleding waren toen nog niet te zien, maar nu gelukkig wel.

Stemmen kan via de onderstaande link. Je hebt tot 3 januari 2020 de tijd.

We hebben een aantal enquêtes voor Simmers zoals jullie samengesteld om ons een fantastisch Accessoirespakket te helpen maken. De enquêtestemmen helpen bij het bepalen van dingen zoals het thema en de vormgeving. Neem een paar minuten de tijd om op je favoriete opties te stemmen.

In de vorige stemronde was hobby en kunst het populairste thema en breien het populairste spelonderdeel. Meer details over de uitslag vind je hier.

We hebben drie potentiële grafische stijlconcepten geselecteerd. Je hoeft alleen maar op je favoriet te stemmen! De populairste optie wordt in het Accessoirespakket opgenomen.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>