Herhaling De Sims 4 Klein Wonen livestream

Net zoals bij eerdere pakketten wordt ook aan De Sims 4 Klein Wonen voorafgaand aan de release een speciale livestream gewijd. Een datum en tijd is vandaag door SimGuruFrost bekendgemaakt: vrijdag 17 januari 2020 om 20:00 uur Nederlandse tijd. De livestream zal dan hier en direct op Twitch te volgen zijn.

De livestream zal worden geleid door SimGuruNinja en hij zal ons door alle content van het accessoirespakket loodsen. Ook worden de winnaars van de speciale Klein Wonen bouwwedstrijd bekendgemaakt. Mocht je daar nog niet aan mee hebben gedaan, dan heb je nog tot morgenochtend 8:59 uur.

Update: de herhaling staat online.

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *