De Sims 4 console update v1.21 beschikbaar

Nieuwe uiterlijk De Sims 4

Net als de pc hebben ook de consoles vandaag een update gekregen voor De Sims 4. Daarbij eindigt ook meteen de gelijkenis, want deze update brengt slechts één kleine maar belangrijke verandering met zich mee. Sinds vorige de Maxis Monthly in december al wisten dat het eraan zat te komen, maar nu is het dan eindelijk hier: de toevoeging van de online galerij op de consoles! Op de pc was de galerij, een plek waar Simmers creaties konden uploaden en downloaden, al aanwezig sinds de release, maar op de consoles was het eerder nog niet mogelijk. Nu dat vandaag is rechtgezet kunnen creaties dus tevens vanuit ieder platform worden geüpload en op ieder platform worden gedownload.

Update: 01/16/2020 – v1.21

Soel Soel! Je kunt nu het huishouden van je Sims en jouw eigen creativiteit delen met de Galerie die nu beschikbaar is op Playstation 4 en Xbox One. Door de Galerie gaat er een wereld aan content die gecreëerd is door andere Simmers voor je open. Al die content staat klaar om gedownload te worden zodat jij alles kunt gebruiken in je Werelden. Vergeet niet op ‘Favoriet’ te klikken bij je favoriete huishoudens in de Galerie.

Wat is er nieuw?

Galerie

Mocht je de Galerie nog niet kennen: het is een soort wereldwijde Mijn bibliotheek. In de Galerie kunnen creatieve Simmers hun huishoudens, kavels en ruimtes delen zodat iedereen ervan kan genieten.

Voordat je aan de slag gaat, moet je een aantal dingen weten.

 • Je hoeft niet over een lidmaatschap van Playstation Plus of Xbox Live Gold te beschikken om toegang te krijgen tot de Galerie.
 • Om de Galerie te kunnen gebruiken, moet je je PSN-id of Xbox Live-account koppelen aan je EA-account. 
  • Als je De Sims 4 opstart, zul je een uitnodigingslink zien als je je EA-account nog niet hebt gekoppeld. 
  • Je kunt je account ook koppelen door naar Spelopties te gaan en vervolgens op ‘Overig’ te klikken.
  • Door je account te koppelen, ontgrendel je meteen Magere Heins Magere Gitaar.
 • Je kunt in de Galerie content delen en openen met ieder platform. Dat betekent dat alle Simmers op de PC, Mac, Playstation 4 en Xbox One allemaal dezelfde Galerie kunnen gebruiken.
 • Simmers die deze functie uitschakelen op hun account, kunnen alleen creaties zien van Simmers die hetzelfde platform gebruiken.
 • Simmers die ‘Creaties uit de Community’ uitgeschakeld hebben, zullen de Galerie niet kunnen gebruiken maar houden wel toegang tot Mijn bibliotheek.
 • Creaties uit de Community zijn niet beschikbaar in de Galerie voor Playstation 4 en Xbox One-gebruikers.
 • Simmers op Playstation 4 en Xbox One hebben wel de mogelijkheid om spelers in de Galerie te blokkeren (en deblokkeren). Als je iemand blokt, wordt dat bijgehouden in je EA-account en dat zal niets veranderen aan je PSN- of Xbox Live-vrienden of geblokkeerde spelers.
SimGuruLegacy

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *