Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4 Uitgebreid Breien

Derde stemronde Creëer-een-Accessoirespakket voor De Sims 4 van start

Zoals sinds zaterdag bekend is vandaag de derde stemronde voor het Creëer-een-Accessoirespakket project voor De Sims 4 gestart. In deze derde stemronde kunnen we gaan stemmen op de kledingstukken van het accessoirespakket. Duidelijk te zien is dat breien centraal in het pakket komt te staan aangezien er een hoop gebreide kledingstukken te vinden zijn, zelfs voor huisdieren! De grafische stijl, de kleurrijke hobbyhemel-stijl, is terug te vinden in verschillende vrolijke en kleurrijke kledingstukken.

Stemmen gaat via de link hieronder waarna je uit 91 kledingstukken maximaal 15 items kunt selecteren waarvan jij vindt dat ze in het pakket moeten zitten.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>