De Sims 4 in februari gratis te spelen met PlayStation Plus

Nieuwe uiterlijk De Sims 4

4 februari viert de franchise haar verjaardag en om dat te vieren is De Sims 4 volgende maand inbegrepen bij de collectie gratis te spelen van PlayStation Plus. Toepasselijk genoeg begint de trialperiode precies op 4 februari 2020 en eindigt het om 2 maart 2020.

PlayStation Plus is een abonnementsdienst op de PlayStation dat voor de meesten vooral gebruikt wordt om multiplayer games te kunnen spelen, maar biedt zo ook maandelijks gratis te spelen games aan. Waar de meesten hier De Sims 4 al zullen bezitten, kan het, voor degenen die het op Origin bezitten, altijd een leuke manier zijn om het spel op de console uit te testen. Naast alle festiviteiten zal op 4 februari ook het accessoirespakket De Sims 4 Klein Wonen uitkomen.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als De Sims 4 Getagged

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *