Uitslag derde stemronde Creëer-een-Accessoirespakket De Sims 4 bekend

De Sims 4
De winnende kledingstukken met in blauw de items die mogelijk te ontgrendelen zijn met een aparte brei vaardigheid.

Het heeft even moeten duren, maar de uitslag van de derde stemronde van het Creëer-een-Accessoirespakket project voor De Sims 4 is gisteren bekendgemaakt. Tijdens deze derde stemronde hadden we de taak onze vijftien favoriete kledingstukken uit een lijst van ruim negentig mogelijke items te kiezen.

Overigens zijn dit niet letterlijk de meest gekozen kledingstukken. Omdat het pakket om breien gaat, is het huidige plan volgens SimGuruSarah dat items met blauwe nummers te ontgrendelen zijn met iets van een brei vaardigheid. Om ervoor de zorgen dat er dan ook iets voor kinderen te breien is, heeft men een top voor vrouwen gewisseld voor een sweater voor kinderen (nummer 80) die op plaats 23 eindigde. Of je kledingstukken in het uiteindelijke accessoirespakket ook daadwerkelijk zult moeten ontgrendelen staat op dit moment overigens nog zeker vast.

Volgende maand staat de volgende stemronde gepland waarin we de voorwerpen voor het accessoirespakket mogen gaan bepalen. Verwacht ook dan weer een moeilijke keuze uit een hoop verschillende opties.

De resultaten van de derde stemronde onthullen dat breisels hartstikke hip zijn

Op dit moment zijn we volop bezig met het verwerken van de stemresultaten van De Sims 4 Community voor het nieuwe Accessoirespakket. Als community hebben jullie je favoriete spelonderdeel (Breien!) en een grafische stijl (Hobbyhemel!) voor het pakket gekozen. In de derde stemronde keken we echter naar de specifieke onderdelen die jullie terug zouden willen zien bij de kledingkeuzes van Creëer-een-Sim.

Ondertussen hebben we de gegevens verwerkt, de selecties afgerond en hebben we een informeel intern goedkeuringsproces doorlopen om te zorgen dat het aanbod van het pakket in balans is. Uit de indrukwekkende 92 stuks CES-voorwerpen die we jullie ten keuze hebben gesteld, hebben we de beste vijftien stukken geselecteerd die je hieronder ziet. (Sommige zijn zelfs in de game te bewerken!)

Tromgeroffel… en dit zijn dan de kledingopties die op worden genomen in het nieuwe Accessoirespakket:

De Sims 4
De winnende kledingstukken met in blauw de items die mogelijk te ontgrendelen zijn met een aparte brei vaardigheid.

In de komende weken zullen onze conceptuele vormgevers meer grafische stijlen creëren voor de volgende stemronde, die begin maart van start gaat. In deze ronde kun je ons helpen met de voorwerpen waarmee we verder gaan. Tot die tijd kun je beginnen met het plannen van de perfecte outfits voor je Sims om in te knutselen!

Tot ziens in maart bij de vierde stemronde!

EA

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *